Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Päävalmentajalla oli taka-ajatus Hannu Mannisen paluusta

Urheilu
 
HS

1. Matti Heikkinen päihitti pitkään johtaneen Iivo Niskasen SM-hiihtojen 7,5 km:n (p) prologissa. Viimeiset kolme kilometriä Heikkinen tuli 9,4 sekuntia nopeammin kuin Niskanen.

”Loppu tuli tahdonvoimalla. Iivo hiihti hyvin ja pystyi haastamaan. Tänä aamuna oli sellainen tunne, että en hiihtäisi kilpaa, jos ei olisi pakko. Mutta tuollaisessa sekuntitaistelussa se motivaatio, ettei halua hävitä, on kova eteenpäin puskeva voima”, Heikkinen sanoi.

2. Krista Pärmäkoski saavutti uransa viidennen Suomen mestaruuden 3,75 km:llä (p).

Pärmäkoskella oli takana parin viikon takainen flunssa, ja hän oli syönyt myös antibioottikuurin.

”Hiihto ei ole enää sellaista kuin se oli oli keskitalvella. Sairastelu varmasti verotti, mutta luotin siihen, että homma hoituu”, sanoi Pärmäkoski.

3. Yhdistetyn päävalmentaja Petter Kukkonen myönsi lauantaina, että hänellä oli pieni taka-ajatus, kun hän houkutteli lajilegendaksi luonnehtimansa Hannu Mannisen osallistumaan Taivalkosken SM-hiihtoihin.

Taka-ajatus oli se, että 37-vuotias Manninen innostuisi yrittämään paluuta ja pyrkimään Lahden MM-kisoihin.

”Luulen, että Hannu ainakin miettii asiaa. Maajoukkueeseen hänet voisi valita vaikka näillä näytöillä”, Kukkonen sanoi, kun Manninen oli sijoittunut neljänneksi ja jäänyt SM-pronssista vain 0,3 sekunnin päähän.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!