Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mixu Paatelaisen Dundee United otti arvokkaan voiton – taisteli vajaamiehisenä puoli tuntia

Joukkueen sankari oli Ryan Dow, joka viimeisteli ottelun ainoan maalin 22 minuutin pelin jälkeen.

Urheilu
 
Graham Stuart / Reuters
Mixu Paatelainen on saanut joukkueensa hyvään vireeseen. Kuva ottelusta Dundeen paikallispelistä 20. maaliskuuta.
Mixu Paatelainen on saanut joukkueensa hyvään vireeseen. Kuva ottelusta Dundeen paikallispelistä 20. maaliskuuta. Kuva: Graham Stuart / Reuters

Suomen jalkapallomaajoukkueen entinen päävalmentaja Mixu Paatelainen on saanut skottiseura Dundee Unitedin hyvään vireeseen.

Joukkue otti lauantaina elintärkeän 1–0-vierasvoiton St. Johnstonesta ja kavensi eron sarjassa toiseksi viimeisenä olevaan Kilmarnockiin viiteen pisteeseen. Dundee Unitedilla on lisäksi ottelu vähemmän pelattuna.

Joukkueen sankari oli Ryan Dow, joka viimeisteli ottelun ainoan maalin 22 minuutin pelin jälkeen. Vieraat onnistuivat pitämään maalinsa puhtaana, vaikka joutuivat pelaamaan puoli tuntia yhden miehen alivoimalla Coll Donaldson saatua punaisen kortin 60. minuutilla.

Paatelaisen johtama joukkue on edellisestä kuudesta ottelusta ottanut kymmenen pistettä, ja nykytahdilla säilyminen on vielä mahdollista.

Tiistaina joukkue matkaa 12 joukkueen sarjassa kahdeksantena olevan Partick Thistlen vieraaksi, ja ensi lauantaina vastassa on pykälää alempana majaileva Inverness.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!