Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rajusti tyrmätyn Juho Haapojan ura saattoi päättyä: ”Kaveri veti leukaan, ja nyt ollaan tässä”

Urheilu
 
Vesa Moilanen / Lehtikuva
Unkarin Tamas Lodi pudotti Juha Haapojan kanveesiin.
Unkarin Tamas Lodi pudotti Juha Haapojan kanveesiin. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

Helsingin ammattinyrkkeilyillasta tuli Juho Haapojalle karmea kokemus.

Unkarin Tamas Lodin oikea alakoukku tyrmäsi Haapojan alemman raskassarjan ottelun kolmannessa erässä. Samalla Haapojan nyrkkeilyura saattoi päättyä.

”Kaveri veti leukaan, ja nyt ollaan tässä”, pettynyt Haapoja sanoi rehdisti kamppailun jälkeen.

Suomalaisiskijällä on lauantain jälkeen takanaan 35 ammattilaisottelua, joista seitsemän on päättynyt tappioon, kaksi ratkaisemattomaan ja 26 voittoon.

”Nyt täytyy rauhoittua ja miettiä, oliko ura tässä. Saatan siirtyä valmennushommiin”, lempinimellä Härmän Häjy tunnettu Haapoja totesi pettyneenä.

Haapoja ei lähtenyt sen kummemmin selittelemään häviötään. Lodin moukari oli niin raju, että Haapoja sai lisähappea heti kehässä.

”Kaikki kunnia Lodille. Nyt on hyvä hetki pysähtyä, kun pää vielä pelaa ja olen edelleen aika hyvännäköinen. Terveys täytyy panna etusijalle”, Haapoja sanoi pettyneenä mutta osan huumorintajustaan nopeasti löytäneenä.

Lodi on otellut lauantain jälkeen paidattomana 26 kertaa. Hänellä oli tilillään 18 voittoa, kuusi tappiota ja kaksi ratkaisematonta.

Hartwall-areenan pääottelussa kohtaavat Robert Helenius ja ranskalainen Johann Duhaupas WBC-liiton raskaan sarjan Silver-titteliottelussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!