Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV:n Kottilat: Mitä Barcelonan pitää oppia El Clásicosta

Urheilu
 
HSTV:n Kottilat: Mitä Barcelonan pitää oppia El Clásicosta
HSTV:n Kottilat: Mitä Barcelonan pitää oppia El Clásicosta
HSTV:n jalkapalloilevat veljekset Mika ja Santtu Kottila pohtivat tällä viikolla Barcelonan tilannetta. Barcelona törmäsi viime viikonlopun El Clasicossa tiiviisti puolustaneeseen Real Madridin puolustusmuuriin ja samanlainen, ellei jopa kovempi, lihamuuri on vastassa tiistaina. Santtu jopa ennakoi katalonialaisille vähintään minikriisiä, mikäli tämäkin ottelu tuottaa ongelmia.

HSTV:n jalkapalloa elävät ja hengittävät veljekset Mika ja Santtu Kottila nostavat tämän viikon Kottilat-ohjelmassaan viikon valinnoiksi Barcelonan ja Atletico Madridin kohtaamisen Mestarien liiga puolivälierissä sekä Shefki Kuqin paluun Veikkausliigaan.

Barcelona törmäsi viime viikonlopun El Clásicossa tiiviisti puolustaneeseen Real Madridin puolustusmuuriin ja samanlainen, ellei jopa kovempi, lihamuuri on vastassa tiistaina. Santtu jopa ennakoi minikriisiä katalonialaisille mikäli tämäkin ottelu tuottaa ongelmia.

Suomen maajoukkueen kulttipelaajaksi peliurallaan noussut Shefki on valmentajana tullut tutuksi intohimoisesta suhtautumisestaan jalkapalloon. Hän oli PK-35 vantaan Veikkausliiga-avauksen sivussa pelikiellon takia, mutta tekee nyt paluun Veikkausliigaan yhden Ykkösessä vietetyn kauden jälkeen. Vastassa on heti paikalliskilpailija Helsingin IFK ja luvassa on varmasti kuuma ja mielenkiintoinen ottelu.

Viikon väitteessä veljekset ovat hellyttävän yksimielisiä – ehkä ensimmäistä ja viimeistä kertaa? Katso väite tämän viikon ohjelmasta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!