Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Seagulls järjesti näytöksen kotihallissaan

Murskatappio kuittaantui komeasti Kauhajokea vastaan Kisahallissa.

Urheilu
 
Mikko Stig / Lehtikuva
Timo Heinonen (vas.) oli illan hahmo. Kuvassa hän puolustaa Kauhajoen Cade Davisia vastaan.
Timo Heinonen (vas.) oli illan hahmo. Kuvassa hän puolustaa Kauhajoen Cade Davisia vastaan. Kuva: Mikko Stig / Lehtikuva

Seagulls 69

Kauhajoki 43

Voitot 1–1

Nyt oli ehkä viimeinen hetki heittää kaikki henkiset voimavaransa pudotuspelisarjaan. Seagulls oli tyrmätty pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa, kun Kauhajoen Karhu oli voittanut kotonaan 33 pisteellä.

Ja kyllä Seagulls paransikin peliään. Kauniina kiitoksena siitä Kisahallin tulostaululla loistivat ottelun lopussa helsinkiläisten voittoluvut 69–43.

Puolivälieräsarja on nyt 1–1. Välieriin vaaditaan kolme voittoa.

Seagullsin päävalmentaja Mikko Larkas oli tehnyt kotiläksynsä erityisesti puolustuksessa yhdessä apuvalmentaja Petri Vellingin kanssa. Esimerkiksi Kauhajoen kolmen pisteen heittoprosentti oli eilen 7,4, kun vain kaksi yritystä 27:stä meni sisään.

Seagullsin hyökkäyspään jättiläinen oli eilen Timo Heinonen. Hän teki kentän korkeimman pistemäärän 17 hyvillä prosenteilla ja otti myös 6 levypalloa. Heinosella oli selkeä käsitys siitä, mistä Seagulls oli hankkinut taistelutahtonsa.

”Kyllä se vaikuttaa, kun häviää nöyryyttävästi yli 30 pisteellä. Pudotuspeleissä pääsee vielä pelaamaan heti samaa joukkuetta vastaan”, Heinonen kertoi joukkueen herätyksestä.

Kauhajoki oli tehdä Korisliigan ennätyksen. Vain Kouvot on tehnyt 24 sekunnin hyökkäyssäännön aikana eli syksystä 2000 vähemmän pisteitä yhdessä ottelussa.

Kouvot joutui tyytymään 42 pisteeseen 2012 ottelussaan Lahden Namikaa vastaan. Sen rajan Kauhajoki rikkoi eilen vasta, kun pelikellossa oli aikaa jäljellä 1.46.

Jonkin verran Kauhajoen peliin vaikutti Cade Davisin loukkaantuminen ja siirtyminen sivuun toisella neljänneksellä, mutta ottelua se ei ratkaissut.

Yleisö poistui tyytyväisenä Kisahallista keväisen Helsingin iltaan, mutta Larkas ei paljoa piitannut tyytyväisyyden tunteesta.

”Ei kannata olla kauhean iloinen tästä ottelusta, ainakaan kovin pitkään. Kevät on sellaista aikaa, että ne jotka ovat lähimuistinsa menettäneet, ovat aika vahvoilla.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!