Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Koomaan ottelun jälkeen vaivutettu nyrkkeilijä heräsi – vastustajan isä pyysi poikaansa hillitsemään iskuja

Urheilu
 
Adam Holt / Action Images
Nick Blackwell Wembley-areenalla maaliskuussa.
Nick Blackwell Wembley-areenalla maaliskuussa. Kuva: Adam Holt / Action Images

Nyrkkeilijä Nick Blackwell, 25, on herännyt koomasta, kertoo BBC. Blackwell oli vaivutettuna koomaan viikon sen jälkeen, kun hän hävisi ottelun Chris Eubank junorille.

Blackwell heräsi koomasta lauantaina ja pystyi jo sunnuntaina puhumaan perheelleen ja ystävilleen, kertoi hänen promoottoriyhtiönsä Hennessy Sports.

”Nickin, hänen perheensä ja hyvin läheisten ystävien puolesta haluamme kiittää kaikkia tuesta ja tervehtymistoivotuksista. Ne ovat tehneet vaikutuksen eivätkä ole jääneet huomaamatta”, Hennessy Sports sanoi.

Eubankin ja Blackwellin ottelu keskeytettiin 10 erässä, koska Blackwellin silmä oli turvonnut. Hänen vastustajansa Chris Eubank juniorin isä neuvoi jo kahdeksannen erän jälkeen poikaansa lyömään Blackwelliä ainoastaan vartaloon, koska oli huolissaan Blackwellin kunnosta.

”Jos tuomarit eivät keskeytä ottelua, en tiedä mitä sanoa sinulle”, Eubank senior sanoi pojalleen tauolla.

”Mutta tämän sanon sinulle: jos hän ei itse keskeytä ja jatkat hänen lyömistään tällä tavalla, niin hän tulee loukkaantumaan. Ehkä sinun tulisi jättää päätös tuomareille. Mutta et lyö häntä enää päähän, vaan kehoon. Ok?”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!