Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Messi kiistää Panaman paperien väitteet

Urheilu
 
ALBERT GEA / Reuters
Lionel Messi harjoitteli maanantaina Barcelonan harjoittelukeskuksessa.
Lionel Messi harjoitteli maanantaina Barcelonan harjoittelukeskuksessa. Kuva: ALBERT GEA / Reuters

Barcelonan jalkapallotähden Lionel Messin perhe on kiistänyt espanjalaisen median väitteet, jotka liittivät pelaajan Panaman papereihin. Paljastusten mukaan Messi on omistajana veroparatiisiyhtiössä.

Espanjalaislehti El Confidencial syytti Messiä yrityksen perustamisesta veronkierron takia. Messin perhe julkaisi tämän jälkeen tiedotteen, jossa väitteet kiistettiin.

”Haluamme tehdä selväksi, että Lionel Messi ei ole toiminut tavalla, josta häntä syytetty. Väitteet suunnitellusta veronkierrosta ovat valheellisia ja vahingollisia, kuten ovat nekin väitteet, jotka liittävät hänet rahanpesuun”, perhe sanoo tiedotteessa.

Perhe myös sanoo harkitsevansa oikeustoimia niitä mediayhtiöitä vastaan, jotka julkaisivat uutisia Messin liittymisestä Panaman papereihin.

Barcelona ilmoitti uskovansa Messin perheen perustelut ja auttavansa tarvittaessa perhettä tapauksessa.

Tänään Barcelona pelaa Mestarien Liigan puolivälierässä Atletico Madridia vastaan. Joukkue lähtee peliin tappio niskassaan, sillä Real Madrid voitti kärkijoukkueiden kohtaamisen Espanjan liigassa viime viikolla.

Kaudella 2014 Atletico Madrid voitti suurjoukkueiden nenän edestä maan mestaruuden ja pudotti Barcelonan matkalla Mestarien liigan finaaliin.

Panaman paperit eivät suoraan kerro, ovatko niillä esiintyvät henkilöt syyllistyneet rikokseen.

Yrityksen tai säätiön perustaminen veroparatiisiin on sinänsä täysin laillista. Omistuksensa saa myös sijoittaa mihin haluaa, eikä siitä tarvitse maksaa veroa.

Lue lisää veroparatiisiyhtiöistä täältä.

Lähde: Reuters

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!