Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Selkä seinää vasten ollut Kataja otti selvän voiton BC Nokiasta

Urheilu
 
Heikki Saukkomaa / LEHTIKUVA
Katajan Teemu Rannikko heitti 18 pistettä BC Nokiaa vastaan, kun puolivälieräsarja oli katkolla Joensuussa. Kataja kavensi sarjan tilanteeksi 1–2.
Katajan Teemu Rannikko heitti 18 pistettä BC Nokiaa vastaan, kun puolivälieräsarja oli katkolla Joensuussa. Kataja kavensi sarjan tilanteeksi 1–2. Kuva: Heikki Saukkomaa / LEHTIKUVA

Korisliigan hallitseva Suomen mestari Kataja oli tiistai-iltana Joensuussa selkä seinää vasten, kun se lähti puolivälierissä hakemaan ensimmäistä voittoaan BC Nokiasta kahden tappion jälkeen. Kataja syttyi tiukassa paikassa ja otti murskalukemin 99–69 (49–34) ensimmäisen voittonsa puolivälieräsarjassa.

Trevis Simpson (26/6/4) ja Thomas Scrubb (20/4/0) olivat Katajan tehokkaimmat pistemiehet. Heitä täydensi pelintekijä Teemu Rannikko, joka heitti 18 pistettä. Rannikko antoi lisäksi kuusi syöttöä.

Pyrintö löi kotikentällään Bisonsin lukemin 91–78 ja johtaa puolivälieräsarjaa voitoin 2–1. Takamies Ricky Minard heitti peräti 31 pistettä, ja J’nathan Bullock (17/7) ja Damon Williams (14/9) täydensivät pisteillään johtavan pelaajan suoritusta.

Kouvot voitti kotonaan Salon Vilppaan lukemin 76‑58 ja johtaa sarjaa voitoin 2–1. Voittajien parhaimpia pistemiehiä olivat Kyle Shiloh (18/7) ja D.J. Richardson (15/4).

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!