Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Konkarihyökkääjä Pyörälä herätti Kärpät unesta

Urheilu
 
Huippuhetket: Kärpät - Tappara
Huippuhetket: Kärpät - Tappara
Kärppien ja Tapparan kolmas välieräkamppailu oli kotijoukkueelta vakuuttava esitys. Kärpät vei ottelun lopulta lukemin 4-1. Voittomaalin iski Kärppien kokenut hyökkääjä Mika Pyörälä.
Kärpät4Tappara1Voitot 1–2

Oulu

Kärpät uinui kohmeessa kaksi ensimmäistä välieräkohtaamista ja päästi Tapparan kahden voiton karkumatkalle.

Vasta tiistaina nähtiin hallitsevan mestarin pelissä sellaisia otteita, joilla voidaan päästä kiekkokielellä sanottuna päätyyn asti eli mestaruuteen.

”Asenne ei ollut aiemmissa peleissä riittävä. Menestys on kiinni siitä, kuin paljon on valmis lyömään kroppaa likoon”, Kärppien Mika Pyörälä sanoi.

Joka valmentajan unelma­pelaajana tunnettu, jäällä lähes yksistään oikeita asioita tekevä Pyörälä vastasi valmennuksen huutoon siitä, että kokeneiden pelaajien pitää näyttää esi­merkkiä.

Parhaiten Pyörälän taistelutahto tuli esiin 2–1 voittomaalissa, jossa hän survoi väkisin irtokiekon maalin edustalta sisään.

Pyörälän osuma tuli tärkeällä hetkellä, sillä se kuittasi hetkeä aiemmin Jani Lajusen alivoimalla tekemän 1–1 tasoitusmaalin.

”Pyörälä ja kapteeni Lasse Kukkonen ovat niitä, jotka teoillaan ja puheillaan herättävät joukkueen”, kaksi maalia tehnyt Julius Junttila kehui ja viittasi kaksikon harrastamiin pysty­paineihin ja blokkaamisiin.

Kärpät oli hävinnyt kahdessa aiemmassa pelissä aloitukset selvin lukemin. Tiistain kohtaamisessa kokoonpanoon palasivat aloitusspesialistit Mika Niemi ja Kim Hirschovits, ja nyt Kärpät kahmi aloitusvoitot murskalukemin 42–22.

”Jos häviää aloituksen, menee vähintään 10–15 sekuntia ennen kuin kiekon saa itselleen. Siinä hukkuu valtaosa vaihdosta”, Kärppien Lauri Marjamäki korosti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?