Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Atléticon antisankari Torres otti Barcelona-tappion raskaasti: ”11 pelaajalla olisimme voittaneet varmasti”

Atlético Madridin pelaajien mukaan tuomarit eivät kohtele joukkuetta tasavertaisesti Barcelonan kanssa.

Urheilu
 
Lähde: AFP
Albert Gea
Fernando Torres poistui kentältä pettyneenä saatuaan kaksi varoitusta.
Fernando Torres poistui kentältä pettyneenä saatuaan kaksi varoitusta. Kuva: Albert Gea

FC Barcelona juhli tiistaina voittoa Atlético Madridista maalein 2–1 Mestarien liigan puolivälierissä. Kotijoukkue nousi tappioasemasta voittoon vajaamiehisestä Atléticosta Luis Suárezin kahdella toisen puoliajan maalilla.

Atléticon Fernando Torres oli ottelussa sekä joukkueensa sankari että antisankari. Torres laukoi ottelun avausmaalin 25. minuutilla, mutta otti perään seitsemän minuutin sisällä kaksi varoitusta ja tuli ulosajetuksi 36. minuutilla.

Artikkeliin liittyvät

Torres otti temppunsa raskaasti. Espanjalaishyökkääjä itki pukuhuoneessa ja pyysi joukkuetovereiltaan anteeksi. Medialle Torres raivosi, että tuomarit eivät kohtele Atlético Madridia tasavertaisesti Barcelonan kanssa.

”Jos tilanne olisi ollut toisin päin, tuomari ei olisi antanut kortteja”, Torres sanoi espanjalaiselle radioasema Cadena Copelle eikä pitänyt omia korttejaan oikeutettuina.

Atléticon mukaan Suárez selvisi ilman rangaistusta, vaikka käytti kovia otteita Juanfranin ja Filipe Luísin kanssa.

”11 pelaajalla olisi voittaneet ihan varmasti”, Torres väitti.

Torres lähetti myös Eurooppaan jalkapalloliitto Uefa:lle kitkeriä terveisiä, että liitto keskittyy vääriin asioihin. Torresia sapetti se, että liitto vaati molempia joukkueita pelaamaan vierasasuissaan, jotta värit eivät olisi liian lähellä toisiaan.

”UEFA kantaa huolta siitä, vaihdammeko paitoja mutta ei laita peliin tuomaria, joka olisi Mestarien Liigan puolivälierien arvoinen.”

Myös Torresin joukkuetoveri Filipe Luís heitti löylyä kiukaille. Luisin mukaan UEFA pelkää, että Barcelona ei pääse finaaliin.

”En tiedä mitä Barcelonan pelaajien pitää tehdä, jotta heidät pistetään ulos kuten meidät”, Luís sanoi espanjalaiselle MEGA-tv-kanavalle.

”Heitä pelottaa, että Barcelona tippuu”, Luis syytti UEFA:a.

UEFA voi rangaista Atéticon pelaajia heidän kritiikistään ottelun saksalaistuomari Felix Brynchiä kohtaan. Atléticon valmentaja Diego Simeone olikin pelaajia tyynempi.

”En voi sanoa ääneen mitä ajattelen, mutta en varmasti ole vihainen Torresille”, Simeone sanoi ja huomautti, että ilman varoituksia ottelussa selvinnyt Suárez oli mukana parissakin selkkauksessa.

Barcelona-luotsi Luis Enrique oli puolestaan vähemmän ymmärtäväinen Torresia kohtaan. Torres ansaitsi hänen mukaansa kummankin kortin.

”Ne olivat ehkä vahinkoja, mutta selviä tilanteita”, Enrique sanoi.

Atlético Madrid ja Barcelona kohtaavat toisen kerran 13. huhtikuuta. Puolivälierät jatkuvat keskiviikkona otteluilla PSG–Manchester City ja Wolfsburg–Real Madrid.

Albert Gea
Atlético Madridin Diego Godin ja Gabi osoittivat mieltä tuomari Felix Brynchelle tämän vihellettyä Torresille punaisen kortin.
Atlético Madridin Diego Godin ja Gabi osoittivat mieltä tuomari Felix Brynchelle tämän vihellettyä Torresille punaisen kortin.
Albert Gea
Luis Suárez juhlisti ottelun toista osumaansa.
Luis Suárez juhlisti ottelun toista osumaansa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!