Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

FC Lahti sai kovan vahvistuksen Venäjältä

FC Lahti teki lainasopimuksen FC Zenitin Ivan Solovyevin kanssa

Urheilu
 

Veikkausliiga-seura FC Lahti on tehnyt lainasopimuksen FC Zenitin sopimuspelaajiin kuuluvan 23-vuotiaan Ivan Solovyevin kanssa.

Pietarilainen Zenit pelaa Venäjän korkeimmalla sarjatasolla, ja Solovyevillä on kokemusta Zenitin ykkösjoukkueesta. Hän on toiminut myös Venäjän nuorten maajoukkueen kapteenina. Sopimus kestää alustavasti kesäkuun loppuun.

FC Zenit, FC Lahti ja lahtelainen junioriseura FC Reipas ovat keskustelleet Zenitin kanssa yhteistyöstä vajaan vuoden ajan.

”Olemme erittäin tyytyväisiä tällaisesta lainasopimuksesta, jossa saamme huippupelaajan yhdestä Euroopan johtavista seurajoukkueista. Tämä tuo myös hienosti konkretiaa yhteistyömme alkuun”, FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen sanoo tiedotteessa.

”Odotan innolla, tuo varmasti hyökkäyspelaamiseemme lisää juonikkuutta ja vauhtia. Pelaaja on pelannut jo nuorella iällä kovia pelejä”, Korkeakunnas sanoo.

- Hän on pelannut enimmäkseen laitahyökkääjänä. Erittäin hyvä vasen jalka, taitava ja nopea, Korkeakunnas kuvailee.

Solovyev saatetaan nähdä joukkueen kokoonpanossa jo tulevana lauantaina, kun FC Lahti kohtaa liigakauden avauksessaan FC Interin vieraskentällä.

”Jos paperit ovat kunnossa ja hän on siinä pelikunnossa, missä hänen on kerrottu olevan. Pelaamaan hänet on tänne hommattu”, Korkeakunnas sanoo.

FC Lahti ylsi viime kaudella Veikkausliigan viidenneksi, ja seura voitti tämän kauden alla Liigacupin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!