Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rioon valittu Kristiina Mäkelä vaihtaa uupumisen takia valmentajaa

Kommunikaatio-ongelmat valmentaja Markku Leppäsen kanssa aiheuttivat Mäkelälle huonoa energiaa.

Urheilu
 
MIKE BLAKE
Kristiina Mäkelä sijoittu maaliskuussa sisäratojen MM-kilpailuissa kuudenneksi. Kuva elokuulta 2016.
Kristiina Mäkelä sijoittu maaliskuussa sisäratojen MM-kilpailuissa kuudenneksi. Kuva elokuulta 2016. Kuva: MIKE BLAKE

Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä lopettaa yhteistyön valmentajansa Markku Leppäsen kanssa. Mäkelä siirtyy Suomen Urheiluliiton pituushypyn ja kolmiloikan lajivalmentajan Suren Ghazaryanin valmennukseen.

”Ghazaryan vastaa valmennuksestani ainakin kesän yli. Syksyllä katsotaan siten tilanne uudestaan”, Mäkelä sanoo SUL:n tiedotteessa.

Mäkelän mukaan yhteistyö Leppäsen kanssa päättyi kommunikaatiovaikeuksiin. Kolmiloikkaaja myöntää, että valmentajan vaihtaminen tärkeän kesän kynnyksellä ei kuulosta viisaalta.

”Viimeisen parin kuukauden aikana minulla oli valmentajani Markku Leppäsen kanssa pahoja kommunikaatiovaikeuksia, mikä aiheutti paljon negatiivista energiaa ja uupumusta”, Mäkelä toteaa nettisivujensa blogissa.

”Ihmissuhteet ovat vaikeita asioita, ja niitä ei ole helppo korjata. Pyysin apua ulkopuolelta, mutta ratkaisua ei tuntunut löytyvän useista yrityksistä huolimatta”, Mäkelä kirjoittaa.

”Olen hyvin kiitollinen Maken kanssa tehdystä työstä. On harmi, että sitä ei kyetty jatkamaan.”

Portlandin MM-halleissa kuudenneksi hypännyt Mäkelä palasi hiljattain Suomeen MM-hallien jälkeiseltä Kalifornian leiriltä. Tuolle leirille hän sai myös uutisen valinnastaan Rio de Janeiron olympialaisiin.

”Olympiakisojen paikka on nyt virallisesti varmistunut. Tuntuu hassulta, kun suuret tavoitteet tulevat todeksi. Menolippu on siis varma. Nyt pitää vain pysyä terveenä ja valmistautua oikein kesän kisoihin”, Mäkelä sanoo.

”MM-halleista tuli jälleen hyvää arvokisakokemusta. Verraten viime vuoden EM-halleihin, vauhdinjuoksu pysyi paremmin kasassa ja tekeminen oli tasaisen varmaa. Parannettavaakin on paljon. Olisin kaivannut yhtä tulospiikkihyppyä, mutta kroppa ei ollut aivan huippuvireessä.”

Lähde: SUL:n tiedote

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?