Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jorma Kontio tarttuu Jokivarren Kunkun ohjaimiin

Urheilu
 
Viikon varma

Rivin tukipilari löytyy päätöskohteesta, jossa Twigs Voici saa luoton. Tamma on todellinen keulaspesialisti ja tuulennopeana starttarina Pekka Korven tallin ykkösässällä on mainio paikka karauttaa piikkipaikalle. Venice voisi hyvänä päivänä pistää varmamme ahtaalle, mutta takarivin lähtöpaikka tietää rutkasti lisämetrejä eikä kiertelemällä Twigs Voicia kyllä ohiteta.

Viikon tärppi

Lämminveristen kakkossarjassa (lähtö 6) ajetaan puoli kierrosta normaalia pitempi matka, mikä tuo lähtöön oman lisämausteensa. Kyvyiltään selvä ykkönen on Victory Bonsai, mutta pitkältä tauolta se ei liene vielä parhaimmillaan. Janne Soronen piilottaa namupaikalta lähtevän Caesar De Veluwen sisäradalle kyttäysasemiin, ja jos kaikki sujuu nappiin, ruuna voi hyvinkin kirkastaa viime aikojen hopeat kullaksi.

Seuraa tätä

Hallitseva ravikuningas Jokivarren Kunkku (lähtö 5) aloittaa kautensa. Ohjiin tarttuu tuttu mies, kun ohjastajamestari Jorma Kontio kyläilee entisessä kotimaassaan. Pitkältä tauolta palaava ori ei varmasti ole vielä vetreimmillään ja ikävältä lähtöpaikalta riittää kiertämistä. Tehtävä ei missään nimessä ole helppo. Voikin hyvin käydä niin, että 20 metriä etumatkaa saava ravikuningatar Saaga S vetää kuninkaallisten kohtaamisessa pidemmän korren.

 

Toto76-kierros 14 / Kuopio

HS:n Toto76-vihjesysteemi:

1. lähtö: 12, 3, 5

2. lähtö: 6, 9

3. lähtö: 3, 2, 1

4. lähtö: 2, 4, 8, 1, 3

5. lähtö: 16, 4

6. lähtö: 7, 1, 10, 2

7. lähtö: 7

3x2x3x5x2x4x1 = 720 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 9.4. noin kello 15.30. Toto76 ajetaan lähdöissä 4-10.

 

HS:n viime viikon Toto76-vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!