Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nokia yllätti ja pudotti hallitsevan mestarin korisliigassa

Serbikaksikko oli pääosassa viimeisten kahdeksan sekunnin jännitysnäytelmässä.

Urheilu
 
Markku Ulander / Lehtikuva
Nokian Dragan Labovic teki 30 pistettä Katajaa vastaan.
Nokian Dragan Labovic teki 30 pistettä Katajaa vastaan. Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva

BC Nokia järjesti ison yllätyksen korisliigassa pudottamalla Joensuun Katajan ja etenemällä välieriin. Nokia voitti kotiottelussa Katajan luvuin 75–72.

Sarjanousija Nokia oli selvinnyt pudotuspeleihin viimeisenä joukkueena. Torstai-iltana täydessä Nokian palloiluhallissa kotijoukkue kaatoi kuitenkin hallitsen mestarin kirimällä ratkaisupelin päätösjaksolla viiden pisteen takamatkalta voittoon. Näin ottelusarja päättyi Nokian hyväksi 3–1.

”Meidän oli varmasti helpompi lähteä tähän sarjaan ilman paineita ja altavastaajina”, sanoi Nokian valmentaja Oliver Vidin ratkaisupelin jälkeen.

”Kataja on hyvin valmennettu ja koottu joukkue, eikä heitä vastaan ole helppo pelata”, Vidin sanoi. ”He kuitenkin missasivat tässä pelissä tärkeitä heittoja, jotka olisivat voineet kääntää pelin heille.”

Ottelu oli tasainen ja sen loppu jännitysnäytelmää. Nelisen minuuttia ennen ottelun päättymistä Kataja johti ratkaisevan tuntuisesti 67–62. Nokia aloitti kuitenkin takaa-ajon.

Viimeisten sekuntien aikana joukkueen serbit Dragan Labovic ja Vuk Malidzan pussittivat kumpikin vielä kaksi vapaaheittoa. Näin Nokia nousi viime hetkillä kolmen pisteen voittoon.

Labovic saalisti pelissä 30 pistettä, 8 levypalloa ja 3 syöttöä.

Valmentaja Vidin lähetti terveisiä myös kannattajille.

”Kiitokset uskomattomalle kotiyleisölle, joka auttoi meidät voittoon. Nyt lepäämme hiukan ja alamme valmistautua välieriin.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!