Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ferrarin ex-johtajalla nyt parempia uutisia Michael Schumacherista

Urheilu
 
Tony Gentile / Reuters
Michael Schumacher voitti Ferrarilla viisi formula ykkösten maailmanmestaruutta.
Michael Schumacher voitti Ferrarilla viisi formula ykkösten maailmanmestaruutta. Kuva: Tony Gentile / Reuters

Ferrarin entinen pääjohtaja Luca di Montezemolo on täsmentänyt Michael Schumacherin terveydentilaan liittyviä lausuntojaan.

Helmikuun alussa di Montezemolo sanoi autolehti Quattrorouten 60-vuotisjuhlassa, että tiedot formula ykkösten seitsenkertaisen maailmanmestarin terveydentilasta eivät ole hyviä.

Nyt di Montezemolo sanoo, että hänen puheitaan on tulkittu väärin. Di Montezemolon on paitsi Schumacherin entinen esimies myös hyvä ystävä. Italian Sky Sportsin haastattelussa hän sanoi olevansa vakuuttunut, että Schumacher toipuu vielä.

Schumacher loukkasi vakavasti päänsä lasketteluonnettomuudessa joulukuussa 2013. Hän on ollut kotihoidossa syksystä 2014 alkaen, mutta perhe on tiedottanut niukasti hänen terveydentilastaan.

Helmikuussa Schumacherin perheen tiedottaja Sabine Kehm totesi kaksi kuukautta sitten, että perheen on vain hyväksyttävä tapahtunut ja oltava Michaelin toipumisen suhteen kärsivällisiä ja toiveikkaita.

Michael Schumacher, 47, on kaikkien aikojen menestynein F1-kuljettaja. Hän voitti kaksi maailmanmestaruutta Benettonilla vuosina 1994 ja 1995 sekä viisi mestaruutta Ferrarilla vuosina 2000–2004.

Lähteet: Sky Sports Italia, Expressen.

Jutusta korjattu Schumacherin mestaruusvuodet Benettonilla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!