Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Zlatania dopingista syyttänyt yleisurheiluvalmentaja pyysi anteeksi

Ulf Karlsson pahoitteli avoimessa kirjeessä aiempaa arviotaan Zlatanin painonnousun syystä.

Urheilu
 
Ville Myllynen / Lehtikuva
Ulf Karlsson johti Ruotsin maaotteluvoittoon Suomesta 2004.
Ulf Karlsson johti Ruotsin maaotteluvoittoon Suomesta 2004. Kuva: Ville Myllynen / Lehtikuva

Ruotsin yleisurheilumaajoukkueen menestyksekäs entinen päävalmentaja Ulf Karlsson pyysi anteeksi arvelujaan jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovicin dopingin käytöstä. Karlsson esitti anteeksipyyntönsä avoimessa kirjeessä, jonka ruotsalainen uutistoimisto TT julkaisi.

”Ilmaisin itseäni epäselvästi ja onnettomasti puhuessani Zlatan Ibrahimovicista. Nyt jälkeenpäin ymmärrän, että sanomani voidaan ymmärtää syytökseksi ja se on hyvin valitettavaa. Se ei ollut tarkoitukseni. Haluan siksi pyytää Zlatanilta ja muilta mahdollisesti mielensä pahoittaneilta anteeksi vihjailevaa lausuntoani.”

Karlsson tarttui alun perin aiheeseen Värmlannin urheiluhistoriallisen seuran paneelikeskustelussa, josta paikallinen NWT-lehti raportoi.

”Zlatan sai Juventuksessa ollessaan kymmenen kiloa lisää lihasta puolessa vuodessa. Uskon että hän käytti dopingia”, Karlsson sanoi NWT:n mukaan. Karlsson arvioi, ettei tällainen massan lisäys ole muutoin mahdollinen.

”Luulen, että Juventuksessa oli sellainen kulttuuri vallalla. Heillä oli lääkäri, joka oli aiemmin saanut 22 kuukauden toimintakiellon”, hän pohdiskeli.

Zlatan ei ole koskaan antanut positiivista näytettä dopingtestissä. Hänen agenttinsa uhkasi haastaa Karlssonin oikeuteen puheistaan.

John Sibley / Reuters
Zlatan Ibrahimovic pelasi keskiviikkona Paris St. Germainin kotiottelussa.
Zlatan Ibrahimovic pelasi keskiviikkona Paris St. Germainin kotiottelussa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!