Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Seagulls esitti kauden parasta peliään ja voitti

Helsinkiläiset pelasivat näyttävästi ja siirsivät ratkaisun viidenteen otteluun.

Urheilu
 
Mikko Stig / Lehtikuva
Seagullsin James Sinclair (vas.) ja Antto Nikkarinen (oik.) sekä Karhujen Antti Kanervo vauhdissa.
Seagullsin James Sinclair (vas.) ja Antto Nikkarinen (oik.) sekä Karhujen Antti Kanervo vauhdissa. Kuva: Mikko Stig / Lehtikuva

Seagulls 94

Kauhajoki 66

Voitot 2–2

Helsingin Seagulls pelasi kenties kauden parhaan ottelunsa erinomaisella hetkellä. Se päihitti kovaäänisen kotiyleisönsä edessä Kauhajoen Karhun 28 pisteellä.

Puolivälierän ratkaisu siirtyi sunnuntain viidenteen otteluun Kauhajoelle.

Kotijoukkueen takamies Antto Nikkarinen oli erinomaisessa pelivireessä.

”Meillä oli puolustuksessa loistava energia ja tsemppi kotiyleisön edessä. Sitä samaa lähdemme hakemaan sunnuntaina Kauhajoella”, Nikkarinen sanoi.

Hän teki 13 pistettä ja antoi 4 koriin johtanutta syöttöä.

Seagulls oli keskiviikkona Kauhajoella hävityn pelin jälkeen opiskellut vimmatusti omia virheitään. Eilen joukkue oli erinomainen.

Pallo ja miehet liikkuivat hyökkäyksessä. Sen takia helsinkiläiset pääsivät usein korin alle, ja sieltä erityisesti Terrence Watson nosteli koreja. 26 pistettä 86 prosentin tarkkuudella kertoo paljon.

Sen sijaan Kauhajoki oli ensimmäisen neljänneksen jälkeen kotijoukkueen vastakohta. Täysin neuvoton pallon hidas syöttely aiheutti vain sen, että lähes jokainen vierasjoukkueen hyökkäys päättyi vaikeaan heittoon. Kahden pisteen heitot upposivat vain 42 prosentin ja kolmen pisteen heitot 28 prosentin tarkkuudella.

Joukkuetta ei edes auttanut se, että se oli tullut torstaina Kauhajoelta yöpymään Pajulahteen.

”Pelasimme hyvin sentään ensimmäiset 12 minuuttia. Ehkä se auttaisi, jos tulisimme seuraavan kerran pari päivää aikaisemmin Pajulahteen”, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen sanoi sarkastisesti.

Kauhajoki on ollut liki pitelemätön omassa kotiluolassaan tällä kaudella. Esimerkiksi Seagulls on hävinnyt kaikilla neljällä yrittämällään siellä.

Nikkarinen mietti Kauhajoen kotipelin taikaa.

”Sinne on pitkä matka, se voi vaikuttaa. Lisäksi heillä on yksi Korisliigan parhaista kotiyleisöistä, ja pelaajat tuntevat olonsa siellä kotoisaksi”, Nikkarinen sanoi.

Seagullsin päävalmentaja Mikko Larkas ei osannut vielä sanoa, yöpyykö hänen joukkueensa ennen sunnuntain ottelua Kauhajoen kulmilla.

Helsinkiläisten parhaimmistosta Jason Conley joutui jättämään kentän loukkaantumisen takia. Sitä ennen hän oli tehnyt 9 minuutissa 13 pistettä.

”Toivotaan parasta hänen suhteensa. Ja jos hän ei pelaa seuraavassa ottelussa, lupaan, että kaikki muut pelaajat taistelevat”, Larkas sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!