Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Columbuksen Joonas Korpisalo torjui kauden 16:nnen voittonsa

Urheilu
 
Kevin Hoffman / USA TODAY SPORTS
Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalo (vas.) torjui 34 kertaa vierasottelussa Buffalo Sabresia vastaan 8. huhtikuuta 2016.
Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalo (vas.) torjui 34 kertaa vierasottelussa Buffalo Sabresia vastaan 8. huhtikuuta 2016. Kuva: Kevin Hoffman / USA TODAY SPORTS

NHL:ssä Columbus Blue Jacketsin tulokasmaalivahti Joonas Korpisalo jatkoi perjantaina hyviä esityksiään. Korpisalo torjui 34 kertaa, kun Blue Jackets voitti vierasottelunsa Buffalo Sabresia vastaan maalein 4–1.

”Yksi tavoitteistani tässä ottelussa oli vain nauttia ottelusta, pelata hyvin ja saada voitto. Pelasimme joukkueena loistavasti tänään”, Korpisalo kertoi NHL.comissa.

Voitto oli Korpisalolle kauden 16:s. Hän on pelannut tulokaskaudellaan toistaiseksi 31 ottelua, joista 11 on päättynyt tappioon varsinaisella peliajalla ja neljä jatkoajalla. Korpisalo on päästänyt keskimäärin 2,6 maali ottelua kohden ja hänen torjuntaprosenttinsa on perjantain ottelun jälkeen 92 prosenttia.

Tulokasmaalivahdeista Korpisalolla on nyt kolmanneksi eniten voittoja. Hänen edellään ovat Montrealin Mike Condon (20) ja Anaheimin John Gibson (20).

Blue Jacketsilla on neljä voittoa viidestä viime vierasottelustaan Buffalossa.

Columbus-hyökkääjä Brandon Saad teki ottelussa kauden 30:nnen maalinsa, ja samalla hän saavutti ensimmäisen kerran neljän kauden mittaisella NHL-urallaan 30 maalin rajapyykin. Hänellä ja Boone Jennerillä on molemmilla 30 maalia kasassa. Blue Jacketsin historiassa tämä kausi on ensimmäinen, kun joukkueessa on kaksi 30 maaliin yltänyttä pelaajaa.

”En tiennyt siitä. Joku tuli minun luokseni maalin jälkeen ja kertoi minulle asiasta. Se on mahtavaa”, Saad kertoi Blue Jacketsin verkkosivuilla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!