Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kuqin veljekset pyörittävät kummallista sirkusta Vantaalla

Urheilu
 

PK-35 Vantaasta on tulossa Veikkausliigan kiertävä sirkus tätä menoa. Vantaalaisten huonosti organisoitu puolustus pyörii kuin karusellissa, espanjalaispelaajat esittävät pallotaituruuttaan ja Kuqit yllättävät yleisön kuumenemalla kiehumispisteeseen äkkiarvaamatta.

PK-35 Vantaan päävalmentaja Shefki Kuqi piti HIFK:ta vastaan hermonsa kurissa, mutta pikkuveli Njazi Kuqi pimeni käsittämättömällä tavalla. Hyökkääjä Kuqin hermot pettivät toisella puoliajalla tavalla, jollaista harvemmin näkee Veikkausliigassa. Kuqi nappasi ensin HIFK:n Tommi Vesalaa kurkusta ja läimäisi sen jälkeen nyrkillä Jani Bäckmania haaroväliin.

Miksi Njazi Kuqi koki tarpeelliseksi lyödä Bäckmania alapäähän? Tähän kysymykseen tietää vastauksen vain hän itse.

Ilmeet PK-35 Vantaan vaihtopenkillä olivat typertyneitä. Mahdollisuudet tasapeliin katosivat yhtä salakavalasti kuin Kuqi oli iskenyt alapääiskunsa.

Päävalmentaja Kuqi on saanut katsomokomennuksia. Irvileuat sanoisivat, että hermojen pettäminen on sukuvika, mutta Njazi Kuqin uralta ei aivan vastaavanlaisia tapauksia löydy. Tosin vuonna 2004 hän potkaisi pallolla maassa makaavaa vastustajaa ja rikkoi erotuomarin fyysistä koskemattomuutta.

Kuqi voi saada tälläkin kertaa pitkän pelikiellon. Se olisi oikein, sillä käytös oli väkivaltaa, jolla ei ole mitään tekemistä jalkapallon kanssa. Veikkausliiga ei tarvitse tällaisia tapauksia. Shefki Kuqi voisi pitää joukkueensa kurissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!