Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ykkösen TPS saanut lähes puolen miljoonan euron piristysruiskeen

Urheilu
 
Vesa Moilanen / LEHTIKUVA
TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen jalkapallon Ykkösen avaustilaisuudessa Helsingissä 11. huhtikuuta 2016.
TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen jalkapallon Ykkösen avaustilaisuudessa Helsingissä 11. huhtikuuta 2016. Kuva: Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

FC TPS Turku Oy on saanut yhteensä puolen miljoonan euron piristysruiskeen talousahdinkoonsa. TPS:n rasitteena on ollut kolme yhteensä 450 000 euron suuruista lainaa, joista TPS on saanut suurimman osan anteeksi. Velkahelpotuksen lisäksi TPS on kerännyt joukkorahoitusannilla jo 142 500 euroa 300 000 euron tavoitteesta. Antiin osallistuneiden sijoitukset palautetaan, mikäli tavoite ei täyty.

TPS kertoo saaneensa velkaneuvotteluissa anteeksi kaksi suurinta velkavastuuta. TPS:n jalkapallo-organisaatiolla on velkaa jäljellä enää 50 000 euroa, josta on tehty maksusuunnitelma.

”Kaikki nämä kolme tahoa ovat osoittaneet suuren TPS-sydämensä, ja tehdyt ratkaisut auttavat meitä nyt aivan olennaisesti eteenpäin. Kiitän koko seuraorganisaatiomme puolesta heitä tästä joustavuudesta”, FC TPS Turku Oy:n hallituksen puheenjohtaja Niklas Österlund kertoi tiedotteessa.

TPS:n joukkorahoitusanti päättyy 14. kesäkuuta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!