Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lewis Hamiltonille rangaistus lempiradalla Kiinassa

Urheilu
 
HAMAD I MOHAMMED / Reuters
Bahrainin gp:ssä Lewis Hamilton sijoittui kolmanneksi.
Bahrainin gp:ssä Lewis Hamilton sijoittui kolmanneksi. Kuva: HAMAD I MOHAMMED / Reuters

Viisi viimeisintä formula 1:n gp-kisaa voitotta ajanut maailmanmestari Lewis Hamilton joutuu aloittamaan takaiskulla Kiinan viikonlopun.

Kahtena viime vuonna Kiinassa täysosumaa juhlinut Hamilton starttaa sunnuntain kisaan korkeintaan kuudennesta lähtöruudusta.

Mercedeksen oli vaihdettava brittitähdelle uusi vaihdelaatikko, mikä tuo automaattisesti viiden lähtöpaikan rangaistuksen aika-ajotulokseen.

Brackleyn tehtaalla havaittiin, että Hamiltonin vaihdelaatikko oli vahingoittunut Bahrainin kisassa, jossa hän törmäsi ensimmäisessä mutkassa Williamsin Valtteri Bottaksen kanssa.

Mercedeksen leirissä rangaistus ei kuitenkaan luo ylimääräisiä paineita. Shanghain kaltaisella radalla ohittaminen on kohtuullisen helppoa, joten viiden lähtöpaikan menetys ei aiheuta niin suuria ongelmia kuin monella syheröisemmällä radalla.

Hamilton on ollut paalulla kahdessa aiemmassa kisassa, mutta on jäänyt 17 pisteen päähän Australiassa ja Bahrainissa voitot ajaneesta tallikaveristaan Nico Rosbergistä.

Kiina on ollut Hamiltonille uran paras rata palkintojen määrässä. Britti on ollut podiumilla yhteensä seitsemän kertaa. Voittoja on neljä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!