Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Dähne ja Morelos pelastivat pisteen HJK:lle

Viime kauden mitalistit päätyivät tasapeliin Rovaniemellä.

Urheilu
 
Janne Turunen
Jussi Nukari
Alfredo Jose Morelos Avilez
Alfredo Jose Morelos Avilez Kuva: Jussi Nukari

RoPS 2

HJK 2

Artikkeliin liittyvät

Rovaniemi

Nimivahva HJK joutui taipumaan 2–2 -tasatulokseen RoPS:n kotiavauksessa. HJK saa osoittaa kiitoksen sanat saamastaan pisteestä maalivahti Thomas Dähnelle ja kärkimies Morelosille, joka viimeisteli kaksi maalia.

Dähne joutui urakoimaan maalillaan huomattavasti enemmän kuin virkaveljensä Ricardo kotimaalilla. Dähnen huippuhetket sattuivat, kun hän torjui Juuso Hämäläisen ja Aleksadr Kokon puskut.

RoPS prässäsi ennakkoluulottomasti ja pani HJK:n ahtaalle. Kotijoukkue oli myös kaksinkamppailuissa vahva. Kokko oli kärjessä ainaisena riesana toppareille. Kun Sebastian Sorsa vaihdettiin Leo Väisäseen ja Ville Jalasto siirtyi puolustajan tontille, HJK:n alakerran peli rauhoittui.

”Minulle käyvät kaikki pelipaikat. Mieluiten pelaan laidassa. Kyllä kaksi maalia vieraissa pitäisi riittää voittoon”, Jalasto totesi.

Kokon ohella rovaniemeläisistä erottuivat keskikentän Robert Taylor, Ville Saxman ja laitapakit Janne Saksela ja Juha Pirinen.

RoPS-luotsi Juha Malinen sai ryhmästään enemmän irti kuin moni luuli. Syöttöpeli sujui hetkittäin mallikkaasti. Keskityspaikkoja tuli kiitettävästi, mutta aika huonolla osoitteella.

”Tämä oli ennen kaikkea uskottava esitys meiltä. Työsarkaa kuitenkin riittää edelleen”, Malinen sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!