Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Alonsolle ehdollinen ajolupa Kiinaan

Kilpaluvan saamiseksi Alonson täytyy läpäistä vielä toinen lääkärintarkastus.

Urheilu
 
Mark Horsburgh / reuters
Fernando Alonson auto romuttui täysin Australiassa.
Fernando Alonson auto romuttui täysin Australiassa. Kuva: Mark Horsburgh / reuters

Australian Grand Prix -onnettomuudessa loukkaantunut McLarenin Fernando Alonso sai harvinaisen ehdollisen ajoluvan Kiinan kisaviikonloppuun.

Alonso kävi torstaina kattojärjestö FIA:n lääketieteellisen delegaatin valvomissa tutkimuksissa ja pääsee ajamaan perjantain aamuharjoituksissa.

Kilpaluvan saamiseksi hänen täytyy läpäistä vielä toinen lääkärintarkastus tuon ensimmäisen harjoitusjakson jälkeen.

Keskipäivällä vallitsi käsitys, ettei Alonso olisi saanut ajolupaa. McLarenin kilpajohtaja Eric Boullier marssi myrtyneen oloisena ulos kisakansliasta, ja kun espanjalaismedia tiedusteli häneltä Alonson ajoluvasta, ranskalaispäällikkö neuvoi heitä kysymään asiasta FIA:lta.

Alonson kylkiluu murtui, ja hänen keuhkoonsa tuli niin sanottu ilmarinta rajun ulosajon jälkeen. Bahrainissa hän ei saanut ajolupaa, kun onnettomuudesta oli kulunut vain kymmenen päivää.

Nytkin ajoluvan saaminen ottaa tiukalle. FIA:n lääkärit eivät halua ottaa riskiä, mitä mahdollinen uusi isku aiheuttaisi.

Bahrainissa Alonson tilalla debytoinut Belgian Stoffel Vandoorne avasi McLarenin tämän kauden pistetilin ajettuaan maaliin kymmenennellä sijalla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!