Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Finlandia-ajo siintää jo monen mielessä

Urheilu
 
Viikon varma

Voitokas Costello (lähtö 3) saa luoton, vaikka tiistaina Teivossa ori joutuikin tyytymään hopeaan. Esityksessä ei ollut moittimista. Ohjaksiin tarttuva Risto Tupamäki on ollut hyvin sinut Costellon kanssa, sillä kaksikon yhteistyö on tuottanut jo kahdeksan voittoa. Costello pääsee takarivistä mukavasti läpi tarkkailuasemiin, ja lopussa sen voimat puhuvat puolestaan.

Viikon tärppi

Suomenhevosten kovimmassa (lähtö 5) koitoksessa Diktaattori vaikuttaa hyvältä yllätyshaulta. Suivikas ja Vitter ovat keränneet reippaan pelikannatuksen, mutta molemmilla on omat kysymysmerkkinsä. Diktaattori pystyy lähtemään tarvittaessa kovaa, eikä keulaan pääseminen ole täysin poissuljettu vaihtoehto, mikäli Camri haluaa luopua asemistaan matkalla. Kyvythän Kari Seilosen valmennettavalla riittävät tunnetusti myös näissä taistoissa.

Seuraa tätä

Rivin päättävässä Helsinki-ajossa riittää kovia luita joka makuun. Varsatähti Jontte Boy ei ole yltänyt vielä tällä kaudella tasolleen. Tahdin parantuessa se riittää avoimissakin sarjoissa. Express Duo jäi Suur-Hollola-ajon voiton jälkeen tauolle ja tekee nyt paluun. Viime vuoden Finlandia-ajossa juhlineen Bret Bokon tehtävä uloimmalta lähtöradalta on haastava. Kolmen viikon päästä ajettava Vermon kevään päätapahtumaan Finlandia-ajo siintääkin monen osallistujan mielessä.

Toto76-kierros 15 / Helsinki

HS:n Toto76-vihjesysteemi:

1. lähtö: 4, 10

2. lähtö: 11, 4, 9, 6

3. lähtö: 9

4. lähtö: 10, 4, 3

5. lähtö: 2, 12, 6, 3

6. lähtö: 2, 1, 10

7. lähtö: 5, 3, 1

2x4x1x3x4x3x3 = 864 riviä – 43,20 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 16.4. noin kello 15.30. Toto76 ajetaan lähdöissä 4-10.

HS:n viime viikon Toto76-vihjeessä oli neljä oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!