Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Fernando Alonso saa ajaa Kiinan GP-kisassa

Urheilu
 
HANDOUT / REUTERS
McLaren-kuljettaja Fernando Alonson auto romuttui pahoin Melbournessa. Alonso selvisi kuin ihmeen kaupalla lähes vammoitta kolarista ja ilmalennosta.
McLaren-kuljettaja Fernando Alonson auto romuttui pahoin Melbournessa. Alonso selvisi kuin ihmeen kaupalla lähes vammoitta kolarista ja ilmalennosta. Kuva: HANDOUT / REUTERS

McLaren-kuljettaja Fernando Alonso selvitti nopeasti kansainvälisen autoliiton FIA:n lääkärintarkastuksen Kiinan Grand Prix -viikonlopun avanneen perjantaiaamun harjoituksen jälkeen.

Alonso sai luvan jatkaa ajamista, ja näin hän pääsee sunnuntaina mukaan kauden toiseen kisaansa.

25 päivää sitten Australian GP-kisan rajussa ulosajossa Alonsolta katkesi kylkiluita, ja keuhkoon tuli niin sanotttu ilmarinta. Bahrainiin viikonloppuun kaksi viikkoa sitten espanjalaistähti ei saanut ajolupaa.

Perjantaiaamuna Alonso ajoi 11 kierrosta. Hän oli tuloslistalla 12. sijalla jäätyään 2,5 sekuntia kärkiajan kiitäneestä Mercedeksen Nico Rosbergistä.

Alonson tilalla debytoinut Stoffel Vandoorne oli nytkin valmiina lomittamaan toipilasta, mutta hän palaa näin normaalille vakanssilleen varamieheksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!