Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tapparan Laine yllättyi vain siitä, kuinka huonosti joukkue pelasi: ”Ei ole kuin parannettavaa”

Urheilu
 
Vesa Koivunen
Joonas Rask laukoi kiekon komeasti maalin kulmalta verkon perukoille. HIFK siirtyi 1–0 johtoon ennen kuin ensimmäinen peliminuutti täyttyi.
Joonas Rask laukoi kiekon komeasti maalin kulmalta verkon perukoille. HIFK siirtyi 1–0 johtoon ennen kuin ensimmäinen peliminuutti täyttyi. Kuva: Vesa Koivunen

Tapparan nuori tähti Patrik Laine oli perjantaina apealla mielellä joukkueen hävittyä 4–0. Hyökkääjä myönsi suoraan, että putkeen ei mennyt.

”Huonosti pelattiin, ja se näkyy tulostaululla selkeästi. Ei ole muuta kuin parannettavaa", Laine manasi.

Kärpät-sarjassa tulessa ollut Laine oli omaan peliinsä kohtalaisen tyytyväinen, mutta tekemistä riittää.

”Ei se pelaaminen ole sillä tasolla, millä näissä peleissä pärjää. Pitää vaan itse ja joukkueena pelata paremmin, jos meinaamme voittaa.”

IFK:ssa ei Lainetta yllättänyt perjantaina mikään. Ainoa illan yllätys oli hänelle se, kuinka huonosti oma joukkue pelasi. Entä mistä tämä johtui?

”Jos luistelussa ja kamppailussa ollaan jäljessä koko pelin ajan, niin sitten ollaan vaan jäljessä. Ei saada mitään irtokiekkoja tai ei ehditä kiekkoihin. Tänään kaveri oli valmiimpi.”

Väsymystä ei Laine tai joukkue hänen mukaansa tuntenut perjantaina pitkästä Kärpät-sarjasta, koska käynnissä on nyt kuitenkin kauden tärkeimmät pelit. Turhautumista hän tunsi sitäkin enemmän.

”Olihan siinä turhautunut olo, jos ei päästä hyvässä rytmissä kaverin alueelle, aina katkeaa johonkin, niin ei se ole sitä meidän peliä. Kyllä se väkisinkin turhauttaa, vaikka ei pitäisi. Koitetaan huomenna pelata niin, että ei turhauduta.”

Laine uskookin, että Tappara lähtee lauantain kotiotteluun nälkäisempänä pelaamaan.

”Pitää luistella kovaa, tehdä hommia ja pelata meidän peliä, niin huomenna on varmasti parempi päivä.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!