Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Maailmanmestari Hamilton jäi viimeiseen lähtöruutuun – tähtää taas ”Unkarin nousuun”

Urheilu
 
ALY SONG / REUTERS
Mercedeksen Lewis Hamilton Kiinan GP:n aika-ajoissa.
Mercedeksen Lewis Hamilton Kiinan GP:n aika-ajoissa. Kuva: ALY SONG / REUTERS

Energiaa keräävän ERS-systeemin vikurointi katkaisi Lewis Hamiltonin tämän kauden ja samalla Kiinan Grand Prix -viikonloppujen paaluputken.

Maailmanmestari lähtee sunnuntain kuumaan kisaan viimeisestä lähtöruudusta, kun nopeat aika-ajokierrokset jäivät kokonaan tekemättä.

Edellisen kerran Hamiltonille kävi yhtä köpelösti kaksi vuotta sitten Unkarissa. Tuolloinkin britti oli ulkona heti Q1-vaiheessa, ja Nico Rosberg meni paalulle. Kisassa Hamilton pystyi kuitenkin silloin lyömään tallikaverinsa, kun Mercedekset tulivat maaliin kolmantena ja neljäntenä.

Saksassa 2014 Hamilton starttasi kisaan 20. ruudusta, ja tuli silloinkin kolmanneksi.

”Tällaiset koettelemuksia tulee aina välillä, ja olen varma, että niistä oppii aina. Yritämme vain selvittää syyn, ja varmistaa, ettei se enää uusiudu.”

”Tällä radalla pystyy ohittamaan, mutta renkaat eivät kestä pitkään. Luultavasti tästä ei tulekaan yhtä simppeliä kuin silloin Unkarissa. Automme on nopea, ja toivottavasti viat saadaan korjattua, ja saamme hyvän kisan sunnuntaina.”

”Ei tämä koskaan ole helppoa. Olemme nyt pohjamudissa, mutta kaivamme sieltä kyllä itsemme esiin.”

”Tärkeintä on saada mahdollisimman paljon pisteitä. Ferrarit näyttivät todella nopeilta. Palkinnoille nouseminen ei näytä mahdolliselta”, Hamilton aprikoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!