Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Snookertähti Ronnie O’Sullivan kertoo, miksi kuuluu suurten joukkoon: ”Se tekee minusta erityisen ja erottaa minut muista”

Urheilu
 
Rebecca Naden / Reuters
Ronnie O’Sullivan juhli helmikuussa Walesin avointen voittoa.
Ronnie O’Sullivan juhli helmikuussa Walesin avointen voittoa. Kuva: Rebecca Naden / Reuters

Snookerin viisikertainen maailmanmestari Ronnie O’Sullivan näkee itsessään ominaisuuksia, joiden vuoksi häntä tulisi pitää yhtenä kaikkien aikojen suurimmista pelaajista.

”Olen voittaja, mutta sen lisäksi myös viihdyttäjä. Se tekee minusta erityisen ja erottaa minut muista”, O’Sullivan kommentoi BBC:lle.

MM-kisat käynnistyvät tänään Sheffieldin legendaarisessa Crucible-teatterissa. O’Sullivanin kuudes mestaruus nostaisi hänet yhden tittelin päähän Stephen Hendrystä.

Arvokisavoitoissa Hendry johtaa O’Sullivania lukemin 36–28.

”En sano olevani kaikkien aikojen paras, annan sen asian muiden päätettäväksi”, maailmanlistalla kuudentena oleva O’Sullivan sanoo.

”Jos haluaisin listata syitä, miksi minua kuuluisi pitää yhtensä suurimmista, sanoisin, että viihdytin faneja kuin Jimmy White ja Alex Higgins. Lisäksi olen dominoinut ja voittanut mestaruuksia samaan tapaan kuin Stephen Hendry ja Steve Davis.”

Lempinimellä The Rocket (raketti) nopean pelityylinsä vuoksi tunnettu O’Sullivan kohtaa MM-kisojen ensimmäisellä kierroksella karsintojen kautta turnaukseen selvinneen Dave Gilbertin sunnuntaina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!