Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Barcelonan valmentaja Luis Enrique tappioista: ”Emme ole menneet piiloon”

Luis Enrique ei kerro, aikooko seura rankaista Dani Alvesia tämän imitaatiosta Instagramissa.

Urheilu
 
VINCENT WEST
Luis Enrique keskittyy nyt siihen, että FC Barcelona voittaa La Ligan ja Espanjan Cupin.
Luis Enrique keskittyy nyt siihen, että FC Barcelona voittaa La Ligan ja Espanjan Cupin. Kuva: VINCENT WEST

FC Barcelonan valmentaja Luis Enrique ei ole vielä vaipunut synkkyyteen, vaikka joukkue ei ole onnistunut voittamaan kolmea edellistä otteluaan La Ligassa. Takana on kaksi tappiota ja yksi tasapeli. Barcelona johtaa kuitenkin sarjaa edelleen.

”Yksikään joukkue ei ole ollut Barcelonaa parempi. En vaihtaisi mihinkään toiseen joukkueen La Ligassa”, Luis Enrique sanoi Reutersin mukaan ennen sunnuntain kotiottelua Valenciaa vastaan.

Barcelona tippui myös Mestarien Liigassa hävittyään Atlético Madridille.

”Emme ole menneet piiloon. Sanoimme, että olimme suosikkeja voittamaan pelit, mutta eri asia on, ansaitsemmeko voittaa ne.”

Enrique keskittyy nyt siihen, että joukkue voittaa La Ligan ja Espanjan Cupin finaalin. Hän ei lähtenyt etsimään syitä viime aikojen tappioihin.

”Kaikki haluavat puhua negatiivisista asioista, mutta olen pahoillani, minulle ottelut ovat jo menneisyyttä”, Enrique sanoi.

”Ei ole vain yhtä syytä, vaan joukko erilaisia tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, voittaako joukkue vai häviää.”

Enriquen mukaan Barcelona on käsitellyt häviöt äärimmäisellä arvokkuudella. Hänestä onkin uskaliasta vetää mitään johtopäätöksiä, kun joukkueella on vielä kuusi peliä jäljellä ja Espanjan Cupin finaali Sevillaa vastaan toukokuussa.

Valmentaja kieltäytyi sanomasta, rankaiseeko seura puolustaja Dani Alvesia tämän julkaistua Instagramissa imitaatiovideon Atlético-tappion jälkeen. Videossa Alves piti päässään peruukkia ja imitoi tyttöystäväänsä sanoen: ”Se on vain jalkapallo-ottelu, ei sillä ole merkitystä.”

”Pidämme päätöksemme salassa, koska emme halua käydä tätä pestä tätä likapyykkiä julkisuudessa”, Enrique tyytyi toteamaan.

”Tiedämme kaikki Dani Alvesin ja hänen aktiivisuutensa sosiaalisessa mediassa, olemme nähneet hänen tekevän kaikkea. Jokainen voi päättää itse, oliko hänen käytöksensä sopivaa.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!