Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Seagulls nöyryytti Pyrintöä 20 pisteen voitolla ja tasoitti finaalit

Urheilu
 
Jarno Mela / Lehtikuva
Seagullsin Nanayaw Awuah-Addae ja Pyrinnön Damon Williams taistelivat pallosta lauantaina Kisahallissa.
Seagullsin Nanayaw Awuah-Addae ja Pyrinnön Damon Williams taistelivat pallosta lauantaina Kisahallissa. Kuva: Jarno Mela / Lehtikuva

Tähän koripallokevääseen ovat kuuluneet runsaslukuiset kotivoitot. Samalla linjalla jatkettiin lauantai-iltana Töölön Kisahallissa.

Helsingin Seagulls vyörytti komean 79–59-voiton Tampereen Pyrinnöstä. Sen avulla kotijoukkue kuittasi keskiviikkoisen 22 pisteen tappionsa Tampereella. Välieräsarja on nyt tilanteessa 1–1.

Ensimmäinen puolisko oli vain hienoista kotijoukkueen hallintaa. Sitten Kisahallin ääriään myöten täyttänyt yleisö sai nähdä Seagullsien hurmiokorista. Kotiyleisön riemuitessa Seagulls nykäisi kolmannen neljänneksen ensimmäisen viisiminuuttisen 17–0.

Seagullsin kapteeni Antti Niskanen oli tärkeä mies tinkimättömän kovan asenteen synnyttämisessä.

”Kun sujuu, niin sujuu. Oli helppoa päästä fiilikseen jo pelkästään yleisönkin takia”, kahdeksan pistettä tehnyt Niskanen sanoi.

Ensimmäiseen osaotteluun Tampereelle Seagulls joutui fyysisesti ja henkisesti altavastaajana, koska sen puolivälieräsarja oli kestänyt ottelun Pyrinnön vastaavaa pidempään ja venynyt vielä hermoja raastavasti jatkoajalle.

Kisahallissa kaikki oli toisin. Kotijoukkue oli joka alueella vieraita terävämpi.

Siinä missä Seagulls oli erinomainen, Pyrintö antoi ihmeen helpolla periksi. Joukkueen pitää parantaa ennen kaikkea asennepuolella peliään keskiviikoksi, kun joukkueet kohtaavat seuraavan kerran.

Odottaa sopii, että vastaus on huomattavan vahva.

Lauantaina Kisahallissa Seagullsin terävyydestä ja tarkkuudesta kertoo esimerkiksi se, että se riisti vierailta pallon 15 kertaa, mutta menetti itse pelivälineen vain viisi kertaa.

Seagullsin peli kulki rouheasti, ja se miellytti joukkueen päävalmentaja Mikko Larkasta.

”Kun joukkue pelaa näin hyvin, he saavat minutkin näyttämään ihan fiksulta valmentajalta”, Larkas heitti.

Seagullsin koko joukkue onnistui puolustuspäässä erinomaisesti. James Sinclair oli hyökkäyksessä enemmän kuin mies paikallaan: 29 pistettä ja 4 syöttöä. Terrence Watson taas teki 15 pistettä ja otti 12 levypalloa. Myös pelintekijä Antto Nikkarinen kunnostautui 14 pisteellä ja 5 syötöllä.

Huono uutinen Seagullsille oli se, että joukkueen kantaviin voimiin kuuluvan Jason Conleyn kausi on ohi jalkavamman takia. Hän oli jo edellisestä kahdesta ottelusta poissa.

”Näillä jätkillä mennään ja taistellaan”, Larkas lupasi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!