Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Seagulls vyörytti 20 pisteen voiton

Urheilu
 
Jarno Mela / Lehtikuva
Pyrinnön pelaajat yrittivät pysäyttää Seagullsin James Sinclairia.
Pyrinnön pelaajat yrittivät pysäyttää Seagullsin James Sinclairia. Kuva: Jarno Mela / Lehtikuva
Seagulls79Pyrintö59Voitot 1–1

Tähän koripallokevääseen ovat kuuluneet runsaslukuiset kotivoitot. Samalla linjalla jatkettiin lauantai-iltana Töölön Kisahallissa.

Helsingin Seagulls vyörytti 20 pisteen voiton Tampereen Pyrinnöstä. Sen avulla kotijoukkue kuittasi keskiviikkoisen 22 pisteen tappionsa Tampereella. Välieräsarja on nyt tilanteessa 1–1.

Ensimmäinen puolisko oli vain hienoista kotijoukkueen hallintaa. Sitten Kisahallin ääriään myöten täyttänyt yleisö sai nähdä Seagullsien hurmiokorista. Kotiyleisön riemuitessa Seagulls nykäisi kolmannen neljänneksen ensimmäisen viisiminuuttisen 17–0.

Seagullsin kapteeni Antti Niskanen oli tärkeä mies tinkimättömän kovan asenteen synnyttämisessä.

”Kun sujuu, niin sujuu. Oli helppoa päästä fiilikseen jo pelkästään yleisönkin takia”, 8 pistettä tehnyt Niskanen sanoi.

Ensimmäiseen osaotteluun Tampereelle Seagulls joutui fyysisesti ja henkisesti altavastaajana, koska sen puolivälieräsarja oli kestänyt ottelun Pyrinnön vastaavaa pidempään ja venynyt vielä hermoja raastavasti jatkoajalle.

Kisahallissa kaikki oli toisin. Kotijoukkue oli joka alueella vieraita terävämpi.

Siinä missä Seagulls oli erinomainen, Pyrintö antoi ihmeen helpolla periksi. Joukkueen pitää parantaa ennen kaikkea asennepuolella peliään keskiviikoksi, kun joukkueet kohtaavat seuraavan kerran.

Odottaa sopii, että vastaus on huomattavan vahva.

Lauantaina Kisahallissa Seagullsin terävyydestä ja tarkkuudesta kertoo esimerkiksi se, että se riisti vierailta pallon 15 kertaa, mutta menetti itse pelivälineen vain 5 kertaa.

Seagullsin peli kulki rouheasti, ja se miellytti joukkueen päävalmentaja Mikko Larkasta.

”Kun joukkue pelaa näin hyvin, se saa minutkin näyttämään ihan fiksulta valmentajalta”, Larkas heitti.

Seagullsin koko joukkue onnistui puolustuspäässä erinomaisesti.

James Sinclair oli hyökkäyksessä enemmän kuin mies paikallaan: 29 pistettä ja 4 syöttöä. Terrence Watson taas teki 15 pistettä ja otti 12 levypalloa. Myös pelintekijä Antto Nikkarinen kunnostautui 14 pisteellä ja 5 syötöllä.

Huono uutinen Seagullsille oli se, että joukkueen kantaviin voimiin kuuluvan Jason Conleyn kausi on ohi jalkavamman takia. Hän oli jo edellisestä kahdesta ottelusta poissa.

”Näillä jätkillä mennään ja taistellaan”, Larkas lupasi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?