Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rosbergin paineet nyt Ferrari-leiristä

Virhe jätti Räikkösen kolmanteen lähtöruutuun Kiinassa.

Urheilu
 
ALY SONG
Nico Rosberg
Nico Rosberg Kuva: ALY SONG

Ferrari-kuski Kimi Räikkönen teki Kiinan gp:n aika-ajoissa Shanghaissa kauden parhaan tuloksensa aika-ajoissa ja ajoi kolmanteen ruutuun.

Räikkönen taisteli paalupaikastakin, mutta hän veti radan loppuosassa neulansilmän pitkäksi eikä pystynyt parantamaan aikaansa.

Mercedeksen Nico Rosberg alitti Ferrarin ajan yli puolella sekunnilla ja otti kisassa kauden ensimmäisen paalunsa. Hänen tallikaverinsa Lewis Hamilton joutui puolestaan viimeiseen lähtöruutuun.

Hamiltonin autoon tuli moottorivika, ennen kuin hän ehti ajaa ensimmäistäkään nopeaa kierrosta.

Räikkönen päihitti ensimmäisen kerran tällä kaudella tallikaverinsa Sebastian Vettelin. Vettel satsasi yhteen finaaliveto on, mutta epäonnistui yrityksessään ja jäi neljänneksi.

Rosberg vähätteli isoksi kasvanutta eroa seuraaviin.

”Kimihän teki ison virheen. En kyllä nähnyt sitä, mutta hän näytti menettäneen paljon aikaa siinä. Oma viimeinen kierrokseni oli erittäin hyvä, mutta jos Kimi olisi päässyt loppuun ongelmitta, täpärälle se varmasti olisi mennyt”, MM-kärjessä oleva Rosberg aprikoi.

Williamsin Valtteri Bottas jäi kärjestä vajaat 0,9 sekuntia ja lunasti viidennen lähtöruudun erittäin hyvällä kierroksella.

Williamsin potku ei riitä kärkitaistoon, mutta Hamiltonin epäonnen myötä suomalaiskuski pääsi nyt ensi kertaa tällä kaudella kärkiviisikkoon.

Bottas löi toisen kerran tällä kaudella tallikaverinsa Felipe Massan, joka ensi kertaa sitten viime kauden Venäjän kisan jäi jo toiseen aika-ajoon.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!