Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kokkolan Tiikerit vei lentopallo­mestaruuden näytöstyyliin

Urheilu
 
Tomi Hirvinen / Lehtikuva
Tiikerien Enderwin Herrera (vas.) iskee pallon yli VaLePan Eduard Venskin torjunnan.
Tiikerien Enderwin Herrera (vas.) iskee pallon yli VaLePan Eduard Venskin torjunnan. Kuva: Tomi Hirvinen / Lehtikuva

Kokkolan Tiikereille ei löydy vastusta miesten lentopallossa. Tiikerit tarvitsi vain kolme ottelua Mestaruusliigan loppuottelusarjassa.

Tiikerit otti sunnuntaina toisen peräkkäisen Suomen mestaruutensa. Se voitti Vammalan Lentopallon eräluvuin 3–1. Erät päättyivät 25–22, 25–21, 23–25 ja 25–21.

Tiikerit juhli Suomen mestaruutta myös keväällä 2013. Tiikerit ja VaLePa ovat vieneet viisi viimeisintä mestaruutta. VaLePa oli ykkönen vuosina 2012 ja 2014. VaLePa teki kaikkensa, muttei keksinyt keinoja Tiikerien pysäyttämiseksi.

Neljännessä erässä se nousi kaukaa takaa lähes tasoihin, muttei tarpeeksi. Tiikerit hävisi kauden aikana vain yhden ottelun, senkin VaLePalle, joten mestaruus tuli näytöstyyliin.

Olli-Pekka Ojansivu oli yksi Tiikerien mestaruuden takuumiehistä. Kauden aikana pitkään mykoplasmasta kärsinyt hakkuri oli ajoittain pitelemätön VaLePan torjunnalle. ”Mestaruus on aina mestaruus. Aina jää hyvät muistot, kun voittaa. Nyt kiinnostaa sauna paljon”, Ojansivu sanoi Ylen haastattelussa.

Mestaruuden Tiikerit ansaitsi kuitenkin tasaisuudellaan. Sen riveissä ei ollut tänäkään vuonna heikkoa lenkkiä. Sunnuntain ottelua seurasi Kokkolan jäähallissa 3 000 katsojaa, jotka kannustivat villisti omiaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!