Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

SJK-pomo Raimo Sarajärvi pelipassisotkusta: ”Meidän kausi alkaa nyt”

SJK julkaisi julkisen anteeksipyynnön, jossa seura pahoitteli virhettään ja sen vaikutusta koko jalkapalloyhteisöön.

Urheilu
 
Jyrki Johannes Tervo
Seinäjoen Jalkapallokerhon hallituksen puheenjohtaja ja kiinteistösijoittaja Raimo Sarajärvi Seinäjoen Torikeskuksessa.
Seinäjoen Jalkapallokerhon hallituksen puheenjohtaja ja kiinteistösijoittaja Raimo Sarajärvi Seinäjoen Torikeskuksessa. Kuva: Jyrki Johannes Tervo

Seinäjoen Jalkapallokerhon pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Raimo Sarajärvi oli ällikällä lyöty, kun hän sai kuulla liigajoukkueensa peluuttaneen pelioikeudettomia pelaajia kauden avauspelissä.

”Ajattelin tietenkin, että se ei voi olla totta. Se oli ensimmäinen reaktio, koska meillä oli seurassa sitä varmisteltu. Ei se sitten ollut tarpeeksi varmisteltu”, Sarajärvi kertoi puhelimitse Helsingin Sanomille.

Sarajärvi ihmettelee, miten on mahdollista, että pelipassittomia pelaajia voi edes ilmoittaa peliin.

”Järjestelmän muutos on käynnistetty kaksi vuotta sitten IFK Mariehamnin tapauksen jälkeen. Tällaisen ei pitäisi olla mahdollista. Järjestelmän muutos on kestänyt kaksi vuotta. Tämähän on nappulaliiga-asia. Pelipasseilla ei ole mitään muuta merkitystä. Sehän on Palloliiton täysin sisäinen juttu”, Sarajärvi sanoi.

”Paras asia tässä on se, että tänäkin aamuna olimme heräämisen jälkeen Suomen mestareita. Katsotaan sitten syksyllä uudestaan, mikä on tilanne.”

Sarajärvi myöntää, että moinen moka ei kuulu SJK:n kaltaiseen organisaatioon.

”Kai tämä on sitten kasvamista ja kehittymistä. Virhe on tapahtunut. Meidän johtomme tarina eroaa siitä, mitä Palloliitto sanoo. Emme jaksa jauhaa sitä enempää. Meidän kausi alkaa nyt”, Sarajärvi sanoi.

Miten asia käsitellään seuran sisällä?

”Käsittelemme asiat seuran sisällä normaalisti, kuten yrityksissä käsitellään. Se on seuran sisäinen asia.”

Miten kohtalokas tällä virheellä voi olla teidän kauteenne?

”Ei sitä tiedä. Sitä ei voi spekuloida. Aika näyttää, onko sillä merkitystä vai ei”, Sarajärvi sanoi.

SJK:n kauden ensimmäinen ottelu tuomitaan 0–3-tappioksi, toisen ottelun se hävisi IFK Mariehamnille ja kolmannen HJK:lle. Hallitseva mestari on kolmen ottelun jälkeen pisteittä.

SJK julkaisi vielä tiistaina julkisen anteeksipyynnön, jossa seura pahoitteli virhettään, jonka vaikutus ulottuu sen mukaan koko suomalaiseen jalkapalloon. Tiedotteen olivat allekirjoittaneet puheenjohtaja Sarajärvi ja toimitusjohtaja Teemu Virtanen.

”Veikkausliigalla on ollut läpi talven ja alkukevään todella positiivinen noste, emmekä halua tämän yksittäisen virheemme vaikuttavan siihen. Tässä asiassa on kyse vain ja ainoastaan SJK:n virheestä, josta seura kantaa kollektiivisesti täyden vastuun.

Vielä kerran pahoittelut tekemästämme virheestä, jonka vaikutus ulottuu niin pelaajiimme, kannattajiimme, koko seurayhteisöömme sekä koko suomalaiseen futiskenttään. Tästä opitaan ja lähdetään määrätietoisesti kuromaan parhaamme mukaan piste-eroa kiinni Veikkausliigan sarjataulukossa sekä jatkamaan taisteluamme Suomen Cupissa ja kesän Mestarien liigan karsinnoissa”, SJK kertoi tiedotteessaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!