Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Golfari Korhonen palaa tositoimiin – myös Ilonen ja Kakko pelaavat Kiinassa

Urheilu
 
Leif Rosas
Mikko Korhonen harjoittelee paljon fysiikkaa. Suomessa harjoittelupaikkana on usein Talin kuntosali Helsingissä.
Mikko Korhonen harjoittelee paljon fysiikkaa. Suomessa harjoittelupaikkana on usein Talin kuntosali Helsingissä. Kuva: Leif Rosas

Golfin Euroopan-kiertue jatkuu tällä viikolla Kiinan Shenzhenissä.

Mukana ovat pitkästä aikaa myös kaikki kolme kiertueella pelaavaa suomalaista, Mikko Ilonen, Roope Kakko ja Mikko Korhonen.

Korhonen palaa kisakentälle neljän viikon tauon jälkeen. Hän käynnistää ensimmäisen kierroksensa torstaina kello 13 paikallista eli kello 8 Suomen aikaa.

Korhonen on pelannut kuluvalla kaudella seitsemän kisaa, joissa jatkoonpääsyjä on viisi. Paras sijoitus on Perth Internationalin yhdeksäs sija.

”Alkukausi on ollut ihan hyvä. Ei minulla aikaisemmilla kausilla ole ollut tässä vaiheessa kautta saldona kuin joitain tonneja”, Korhonen sanoo tiedotteessa.

Hän myöntää, ettei suoritustaso ole vielä vastannut niitä odotuksia, joita pelaaja omille harteilleen on kasannut.

”Monessa kisassa on ollut mahdollisuus vetää todella hyvin, mutta aina on sattunut mukaan yksi huono kierros. Kun saan neljä hyvää rundia putkeen, tulevat ne hyvät sijoitukset sen mukana.”

Shenzhen International -kilpailun kenttä Genzon Golf Club on Korhoselle entuudestaan tuttu. Vuosi sitten hän sijoittui kilpailussa jaetulle 39. sijalle.

Tämän viikon jälkeen kiertue siirtyy Pekingiin, jossa pelataan China Open. Shenzhenissä jaossa on 2,8 miljoonaa euroa palkintorahaa. Ensi viikolla potti on samaa luokkaa, 2,7 miljoonaa euroa.

”Tämän viikon kenttä on tuttu. Pelasin viime vuonna siellä ihan tasaisen kisan. Ensi viikolla varmaan lähes kaikki pelaajat ovat uudessa tilanteessa, kun pelataan Pekingissä. Vaatii varmaan jo pitkää hihaa, se on niin paljon pohjoisempana”, Korhonen pohti.

Kiinasta Korhosen matka jatkuu Marokkoon perinteikkääseen Trophee Hassan II -kilpailuun, joka samalla päättää nummelalaisen kolmen viikon mittaisen kisaputken.

Maailmanrankingissa Ilonen on sijalla 196, Kakko 259 ja Korhonen 347. Kaikkien kolmen suunta on ollut viime aikoina laskeva.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?