Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pertti Alaja HSTV:n Kottiloiden vieraana: ”Miksi kukaan ei haasta sinua? Oletko niin kova jätkä?”

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Kottilat Extra: Vieraana Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja
Kottilat Extra: Vieraana Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja
Miksi Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja on toistaiseksi ainoa ehdokas viikonlopun puheenjohtajavaalissa? Miksi jalkapallon maailman kärki tuntuu karkaavan yhä kauemmas? Ansaitseeko Suomi futikset arvokisat? Pertti Alajaa haastattelevat HSTV:n futisveljekset Santtu ja Mika Kottila.

HSTV:n futisveljekset Mika ja Santtu Kottila saavat vieraakseen Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alajan, joka hakee viikonloppuna jatkoa Palloliiton puheenjohtajavaalissa.

Alaja on tällä hetkellä vaalien ainoa ehdokas. Onko syynä se, että Alaja on niin kova jätkä, vai eikö muita kiinnosta, Mika Kottila utelee.

”Olemme saaneet paljon hyvää aikaan, ja paljon on kannatusta, niin on selvää, että ei ole ihan helppo tulla ehdokkaaksi”, Alaja toteaa.

Kottilat ja Alaja keskustelevat videolla myös Suomen jalkapallon tulevaisuudesta ja EM-kisahausta. Alaja antaa mielipiteensä siihen, miksi pikkuruinen Islanti porskuttaa jalkapallossa menestyksen aalloilla, mutta Suomi jatkaa konttaamistaan.

Alaja vastaa myös monille suomalaisille jalkapallofaneille, jotka kokevat, että Palloliitto on heidän vastustajansa numero yksi.

”Tarvitsemme lisää vuorovaikutusta. Sitä on jo paljon, mutta lisätä voi.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!