Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

NHL-hyökkääjä raivostui jäähystä – pyytää anteeksi homofobisia huutojaan

Chicago Blackhawksin Andrew Shaw raivosi jäähypenkillä ja haukkui vastustajaa homoksi.

Urheilu
 
David Banks
St. Louis Bluesin Jaden Schwartz yritti tavoittaa Chicago Blackhawksin Andrew Shawta.
St. Louis Bluesin Jaden Schwartz yritti tavoittaa Chicago Blackhawksin Andrew Shawta. Kuva: David Banks

NHL-seura Chicago Blackhawksin hyökkääjä Andrew Shaw pyysi keskiviikkona anteeksi homofobistia herjojaan, joita hän päästi suustaan tiistain pudotuspelissä St. Louis Bluesia vastaan.

Shaw raivostui jouduttuaan pelin kolmannessa erässä jäähypenkille, kun peliä oli jäljellä enää pari minuuttia. Chicago oli 4–3-takaa-ajoasemassa ja olisi tarvinnut kipeästi maalin.

Shaw hakkasi jäähyboksin lasia mailallaan, teki hanskallaan eleitä ja huusi raivoisasti. NBC:n videotallenteen mukaan Shaw herjasi v-alkuisten sanojen ryydittämänä St. Louis Bluesin puolustajaa Jay Bouwmeesteriä homoksi.

Shaw tutkaili käytöstään pelin jälkeen otteluvideolta ja myönsi toimineensa yksiselitteisesti väärin. Hyökkääjä kertoo, että ei saanut nukutuksi tekonsa takia.

”Pyydän anteeksi monilta ihmisiltä, mukaan luettuna lesboyhteisö, Chicago Blackhawskin organitaatio, joukkueet fanit ja kaikki muut, joita olen loukannut”, Shaw sanoo joukkueen julkaisemassa tiedotteessa.

”Päästin tunteet valloilleen. En käytä sitä sanaa enää koskaan”, Shaw lisäsi NHL:n tiedotustilaisuudessa.

NHL tutkii paraikaa Shawin kielekäyttöä, eikä ole kommentoinut vielä tapahtunutta. Shaw voi saada käytöksestään pelikieltoa.

Blackhawks hävisi tiistaina 4–3-tappion St. Louisille. Blues johtaa ensimmäisen kierroksen sarjaa voitoin 3–1, ja jatkoon etenee neljällä voitolla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!