Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Valmentaja Törmänen pitää huolen, ettei IFK-pelaajien ajatus karkaa mestaruusjuhliin liian aikaisin

Fanit voivat suunnitella voitonjuhlia, mutta joukkueen pitää keskittyä pelaamiseen.

Urheilu
 
Vesa Koivunen
HIFK:n päävalmentajaa Antti Törmästä nauratti, kun hän sai taakseen pahvinaaman liigan kolmannessa finaaliottelussa.
HIFK:n päävalmentajaa Antti Törmästä nauratti, kun hän sai taakseen pahvinaaman liigan kolmannessa finaaliottelussa. Kuva: Vesa Koivunen

Ajatusleikki tuntuu erittäin kiinnostavalta. Helsingin IFK kohtaa Tapparan Tampereella perjantaina. Jos IFK voittaa, menee jääkiekon loppuottelusarja katkolle lauantaiseen IFK:n kotipeliin.

Miten yleisö ottaa mestaruuden vastaan kotihallissa viiden vuoden tauon jälkeen? Juhliiko IFK faniensa kanssa samana iltana vai vasta sunnuntaina, kenties maanantaina? Millainen hulina tulee kaupungille?

Tätä kaikkea fanien on lupa ajatella, mutta ei pelaajien.

”Ei me lähdetä spekuloimaan. Siellä on mielettömästi mahdollisuuksia”, IFK:n päävalmentaja Antti Törmänen sanoi torstaisen harjoituksen jälkeen.

”Se me tiedetään, että se on viides peli, jossa sarja tulee joka tapauksessa katkolle jommalle kummalle. Suuressa osassa tämän kevään peleistä se on ollut katkolla jo neljännessä”, Törmänen sanoi.

Törmänen on hyvin varovainen ja vie sitä ajatusta pelaajilleen.

”Jos häviämme perjantaina ja lauantaina, on sarja katkolla Tapparalle tiistaina”, Törmänen sanoi IFK:n kauhuskenaariosta.

Monet fanit vannovat jo nyt IFK:n mestaruuden nimiin ja laskevat päiviä juhlien aloittamiseen.

”En usko, että pelaajilla ajatus laukkaa. Me ollaan kiinnostuneita neljästä voitosta. Neljä voittoa on meidän tavoite, ei mikään muu”, Törmänen sanoi. ”Kesälomille haluamme neljällä voitolla.”

IFK-puolustaja Tommi Taimin kausi päättyi loukkaantumiseen jo ennen kolmatta kohtaamista. Hän ei pelaa ja muutkin muutokset perjantaille ovat pieniä, mutta Törmänen piti vielä tiedon itsellään.

Tappara ja IFK kohtaavat Tampereella Hakametsän hallissa perjantaina kello 18.30. Nelonen Pro2 ja Ruutu+ näyttävät ottelun suorana lähetyksenä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!