Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Korhonen jatkaa 15. sijalta Kiinan golfkisassa

Ukkosen takia kaikki eivät ehtineet pelata kierrostaan loppuun.

Urheilu
 
HS
Aleksi Tuomola / Lehtikuva
Mikko Korhonen
Mikko Korhonen Kuva: Aleksi Tuomola / Lehtikuva

Mikko Korhonen jatkaa Shenzhen International -golfkilpailua viikonloppuna hyvistä asemista. Korhonen on kahden pelaamansa kierroksen jälkeen jaetulla 15. sijalla tuloksella kolme alle parin.

Kilpailu jouduttiin perjantaina keskeyttämään ukkosen takia samoin kuin edellisenäkin päivänä. Siksi osa pelaajista joutuu pelaamaan toisen kieroksensa loppuun lauantaiaamuna.

”Pitkä päivä, mutta maaliin päästiin, just ja just. Perus 14 tuntia tänään ja kaksi ukkoskeskeytystä”, Korhonen sanoi tiedotteessa.

”Hyvin pysyi peli hallussa, vaikka ajoittain oli vaikeaa pitää ajatusta kasassa. Fyysisesti jaksoin hyvin, eikä ollut sen suurempia ongelmia kentällä. Putti tosin olisi voinut pudota paremminkin.”

Muista suomalaisista myös Roope Kakko ehti saattaa kierroksensa päätökseen. Kakko kiri heikon avauskierroksen jälkeen perjantaina tulokseen -4 (68). Kakon yhteistulos, par, riittää jatkoon.

Mikko Ilonen ehti pelata vain neljä reikää (-1), joten hänen jatkopaikkansa selviää vasta lauantaina.

Kilpailun kärjessä Etelä-Korean Soomin Lee (-13) on jo ottanut reilun etumatkan muihin. Korhosella on kuitenkin mahdollisuus nousta kymmenen joukkoon. Kolmanteenkin sijaan on ainoastaan neljän lyönnin välimatka.

Myös lauantaille ja sunnuntaille on ennustettu ukkoskuuroja.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!