Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Urakkamies Ilonen kiihdytti kohti kärkeä Kiinassa – Korhonen heti kannoilla

Urheilu
 
Jussi-Pekka Reponen / HS
Mikko Ilonen viime kesän Open Championshipissä Skotlannissa.
Mikko Ilonen viime kesän Open Championshipissä Skotlannissa. Kuva: Jussi-Pekka Reponen / HS

Mikko Ilonen (72–70–68/-6) urakoi lauantaina golfin Euroopan-kiertueen kilpailussa Shenzhen Internationalissa peräti 32 reikää ja kiihdytti tuloslistalla ylöspäin.

Sade ja ukkonen sotkivat kilpailun aikataulua torstaina ja perjantaina. Siksi Ilonen pelasi varhain lauantaina toisen kierroksen 14 viimeistä reikää.

Kolmannelle kierrokselle Ilonen sai lentävän lähdön. Viiden reiän jälkeen hän oli kolme alle ja kärkikymmenikön kupeessa. Loput 13 reikää lahtelainen pelasi yhden alle. Yhteistulos kuusi alle nosti hänet ennen viimeistä kierrosta 20 parhaan joukkoon.

Sijoitus voi sunnuntaina aamulla vielä hieman muuttua, sillä osalle miehistä jäi pimeyden laskeuduttua vielä 1–7 reikää pelaamatta.

”Viimeisillä väylillä oli jo hieman hämärää. Niilläkin oli hyviä birdieputteja, jotka jäivät reunoille. Puttasin paremmin kuin aamulla. Lyöminen ei ollut samalla tasolla. Se oli tärkeää, että sain urakan tehtyä valmiiksi. Raskaan päivän jälkeen saan levätä sunnuntaina pidempään”, Ilonen sanoi tiedotteessa.

Kärkipaikkaa pitänyt Etelä-Korean Lee Soo-min (–14) oli kahdeksan lyöntiä Ilosen edellä.

Kisan suomalaisista myös Mikko Korhonen (71–70–70/–5) ehti Ilosen tapaan pelata kolmannen kierroksensa päätökseen.

”Hyvä tulos tänään. Alku oli vaikea, pari bogia siihen heti kärkeen. Kesti hetken päästä peliin mukaan”, Korhonen sanoi tiedotteessa.

Kisan kolmas suomalainen, Roope Kakko, oli kolmannen kierroksen keskeytyessä tilanteessa –2. Hän joutuu sunnuntaina urakoimaan 26 reikää.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?