Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Liukkonen alitti taas 50 sekuntia – Mattsson lähti alkuerästä ”Poriin treenaamaan”

Urheilu
 
Juhani Niiranen / HS
Ari-Pekka Liukkonen kilpaili Tampereella kahden tunnin yöunilla.
Ari-Pekka Liukkonen kilpaili Tampereella kahden tunnin yöunilla. Kuva: Juhani Niiranen / HS

Edellisenä yönä Rion esikisoista palannut Ari-Pekka Liukkonen vetäisi alle kahden tunnin yöunilla aamun erissä 100 metrin vapaauinnissa kelpo ajan 49,92 Tampereen grand prix 3 -kisojen avauspäivänä.

Kyseessä oli Liukkosen neljäs 50 sekunnin alitus. Illan finaalissa matkustaminen kuitenkin selvästi painoi, ja aikakin heikkeni lukemiin 50,45 riittäen kuitenkin voittoon.

EM-uintien läheisyys näkyi kärkiuimareiden otteissa, eikä kovilla tuloksilla mässäilty.

Jenna Laukkanen voitti suvereenisti 100 metrin rintauinnin ja 200 metrin sekauinnin, mutta ei ollut tyytyväinen aikoihinsa.

Myös Mimosa Jallow ui tuplavoittajaksi, 50 metrin selkäuinnissa ja 100 metrin perhosessa. Sivulajissaan perhosessa Jallow paransi ennätystään lukemiin 1.01,80.

Matti Mattsson ui päämatkansa 200 metriä rintaa. Aamun erissä syntyi aika 2.16,72, mikä tyydytti porilaista, vaikka ennätykseen jäi vielä tuntuvasti matkaa.

”Se tuli nyt jo vähän helpommin, ei tarvinnut kovin paljoa puristaa. Tämä riittää, lähden Poriin treenaamaan”, Mattsson sanoi tiedotteessa.

Hän jätti illan finaalin väliin, ja lajin voiton vei Uinti Tampereen Kalle Pyykkönen ajalla 2.22,37.

Naisten 50 metrin vapaauintifinaalissa nähtiin tasainen taistelu, jonka voiton vei Euran Tessa Nurminen ajalla 26,13. Marlene Niemi Jyväskylästä oli toinen (26,27) ja Hanna-Maria Seppälä kolmas (26,28).

Naisten 100 metrin perhosuintiin odotettiin Emilia Pikkaraista, mutta hän joutui vetäytymään gp-uinneista flunssan vuoksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!