Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jarkko Kinnunen käveli 20 km ennätyksensä

Maailmanmestari Valentin Konosen valmennus tuo tulosta.

Urheilu
 
Vesa Koivunen
Jarkko Kinnunen Kalevan Kisojen 20 km:n kävelyssä viime kesänä.
Jarkko Kinnunen Kalevan Kisojen 20 km:n kävelyssä viime kesänä. Kuva: Vesa Koivunen

Rion olympialaisiin valittu Jarkko Kinnunen paransi lauantaina 20 km:n kävelyn ennätystään Tuusulassa.

Kinnunen käveli Taaborin olympiakävelyissä tasavauhtisen kilpailun ja saapui maaliin ajassa 1.22.27. Aiempi ennätys parani 26 sekunnilla.

”Kyselin lähtöviivalla, millaista vauhtia Aleksi (Ojala ) on lähdössä omaan kympin kisaansa. Hän kertoi tavoittelevansa nousujohteista vauhdinjakoa, joten päätin lähteä roikkumaan hänen matkaansa. Ensimmäinen kymppi meni 41.16 ja toinen 41.11”, Kinnunen kertoi tiedotteessa.

Kinnunen on tehnyt valmentajansa Valentin Konosen kanssa tekniikkaan hienosäätöä, jonka tavoitteena on saada askelta napakammaksi, rullaavammaksi ja taloudellisemmaksi.

”Olen tyytyväinen tämän päivän vauhdinjakoon, tuntumaan ja siihen, että kävely pysyi teknisesti hyvänä loppuun saakka. Paketti on helppo pitää kasassa harjoituksissa, mutta muutosten siirtäminen kilpailutilanteeseen on aina haastavampaa. Tänään se onnistui. Seuraavan kerran pääsen mittaamaan kuntoani ja tekniikkaa kahden viikon päästä Roomassa käveltävässä maailmancupissa."

Maaliskuun puolivälissä Dudincessa huikean 50 km:n kilpailun tehnyt ja niin ikään Rion olympialaisiin valittu Aleksi Ojala voitti kympin Taaborissa ajalla 41.15.

Naisten 10 kilometrin kävelyssä parhaasta tuloksesta vastasi Lappeenrannan Urheilu-Miesten Elisa Neuvonen, jonka voittoaika oli 47.51.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!