Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ville Lång kellisti Tahitilla ykkössijoitetun ja eteni puolivälieriin

Urheilu
 
Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Ville Lång matkusti Tahitille olympiapaikan perässä.
Ville Lång matkusti Tahitille olympiapaikan perässä. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Olympiapaikkaa jahtaava Ville Lång aloitti Tahitin kansainvälisen sulkapalloturnauksen vahvasti voittaen molemmat ottelunsa suoraan kahdessa erässä. Niistä toisessa kaatui turnauksen ykkössijoitettu. Lång jatkaa puolivälieriin.

”Kaiken kaikkiaan todella hyvä pelipäivä alla. Hallissa on edelleen vietävän kuuma, mutta nyt matot olivat kuivuneet yön aikana ja suurta vaaraa ei ollut, vaikka kerran liukastuinkin”, Lång kertoi Facebook-sivuillaan.

Turnaus alkoi Tahitilla päivän myöhässä, sillä kovien sateiden vuoksi ilmankosteus oli noussut lähes 100 prosenttiin ja sulkapallokentät olivat vaarallisen liukkaat. Tilannetta ratkaistiin tuulettimien avulla, ja kentät olivat Suomen aikaan viime yönä pelikunnossa.

Maailmanlistalla sijalla 76 oleva Lång sai avauskierroksella vastaansa meksikolaisen Job Castillon (91:s), jonka hän voitti runsaat 50 minuuttia kestäneessä ottelussa suoraan kahdessa erässä luvuin 21–19, 21–15.

”En ollut järin tyytyväinen nähtyäni Tahitin turnauksen arvonnan, koska ensimmäisellä kierroksella olisi piiripaha meksikolainen Castillo vastassa. Tiesin hänen olevan tottunut hieman kuumempiinkin olosuhteisiin ja olevan elementissään tämän tyylisissä kisoissa”, Lång kertasi tunnelmiaan.

Toisella kierroksella Långin vastustaja oli turnauksen ykkössijoitettu, israelilainen Misha Zilberman (68:s). Aiemmissa kansainvälisissä kohtaamisissa Lång oli voittanut miehen jo kolmesti. Tahitilla hän nappasi israelilaisesta neljännen voiton 21–14, 21–15.

”Minulla oli selvä suunnitelma, josta lipsuin ehkä vain muutamia kertoja koko ottelun aikana. Pistin vain palloa kattoa hipoen takarajalle koko ajan, ja Misha siirtyikin löylyjen kovetessa kiltisti seurailemaan toimintaa alalauteilta. Tuloksena siis selvä voitto kahdessa erässä”, Lång kirjoitti.

Puolivälierissä Lång kohtaa Sri Lankan Niluka Karunaratnen (107:s). Aiemmat kansainväliset kohtaamiset ovat menneet Långille otteluvoiton 2–0.

Ottelu Suomen aikaa lauantai-iltana klo 23.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!