Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingissä on menossa hieno koripallokevät

Urheilu
 
Joonas Kuisma Helsingin Sanomat
Laura Mendelin
Kuva: Laura Mendelin

Suomalainen koripallo on elänyt buumiaikaa jo muutaman vuoden. Tänä keväänä myös Helsingin parketeilla on poikkeuksellista sähköä. Pudotuspelejä ratkotaan Munkkiniemestä Töölön kautta aina Malmille asti.

Lauantaina MuKi väänsi B-poikien ja ToPo A-poikien SM-finaaleissa Munkan Yhteiskoulussa. Helsinki Seagulls pelaa lyhyen historiansa parhaita pudotuspelejä Pyrintöä vastaan Töölössä. Malmilla Helmi Basket HBA:n naiset voittivat kuun alussa ykkösdivisioonan loppuottelut puhtaalla pelillä, ja saman seuran A-tytöt pelaavat SM-kullasta tänä viikonloppuna.

Kevät lupaa kokonaisuudessaan aurinkoista tulevaisuutta helsinkiläisille koripallon ystäville.

ToPo palaa syksyllä divariin. Seagulls on vetänyt pudotuspeleissä Töölön mökin toistuvasti täyteen, vaikka on kilpaillut niin jääkiekkoliigan finaalien kuin alkaneen Veikkausliigankin kanssa.

Vierailu Munkkiniemeen tosin osoitti, mitä Seagullsin ammattimaisista ottelutapahtumista vielä uupuu: pitkän historian painovoima ja jatkuvuuden tunne. Kevään merkit viittaavat kuitenkin siihen, että seuraaville koripallosukupolville luodaan uutta, rikasta perinnettä juuri nyt.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!