Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sarajärvi: Liigaseuroille saatava reservisarja

Palloliitto haluaa strategiassaan, että seurat profiloituisivat paremmin.

Urheilu
 

Palloliiton strategiassa elinvoimainen seura on paikka, missä pelaajan laadukas arki on mahdollista toteuttaa. Strategian mukaan seuroja on tuettava ja kannustettava kirkastamaan omat tavoitteensa, ja profiloitumisen avulla niiden keskinäisiä suhteita ja rooleja alueellisesti ja paikallisesti voisi täsmentää.

”Seuran nostaminen yhdeksi strategian päävalinnaksi on oikea valinta”, sanoo Veikkausliigan hallitsevan mestarin SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi.

Sarajärven mukaan reservisarja tukisi nuorten pelaajien kehitystyötä. Kaikkien seurojen ei hänen mukaansa kannata pyrkiä nousemaan pääsarjatasolle.

”Se on hyvä ajatus, että seurat päättäisivät, mitä ne realistisesti ajateltuna voivat olla. Kotimaisten pelaajien kehittäminen liigajoukkueissa on ainoa tapa mennä eteenpäin. Se vaatisi toimivan reservisarjan – aivan kuten Ruotsissa pelataan alle 21-vuotiaiden sarjaa, johon voi ottaa kolme yli-ikäistä”, Sarajärvi sanoo.

Liiton strategiassa ei mainita Sarajärven visioimaa reservisarjaa. Sarajärven mukaan moni Ykkösen tai Kakkosen oleva seura voisi keskittyä reservisarjaan, jos sellainen perustettaisiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!