Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miksi Pikkuleijonat ovat niin hyviä? HSTV:n keskusteluohjelmassa pohdittiin menestyksen syitä

Alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja ja Olympiakomitean palloilulajien vastuuvalmentaja Jukka Rautakorpi avaa menestyksen taustoja.

Urheilu
 

Mistä näitä taitavia jääkiekkojunioreita oikein tulee? Suomi on voittanut tänä keväänä jo kaksi jääkiekon MM-kultaa, kun alle 20-vuotiaiden ja alle 18-vuotiaiden maajoukkueet ovat rymistelleet turnauksissaan voittoon.

Vielä teini-ikäiset supertähdet Sebastian Aho, Patrik Laine ja Jesse Puljujärvi ovat esiintyneet keväällä dominoivasti kotimaisessa SM-liigassa. Suomalainen sukupolvenvaihdos on nähty myös NHL:ssä, jossa nuoret pelaajat ovat nousseet väistyneiden tähtien tilalle. Laineesta sekä Puljujärvestä odotetaan kärkipään varauksia NHL:n kesäkuun varaustilaisuuteen.

Suomalaisen juniorikiekon muutos on ollut nopea, sillä vielä joitakin vuosia sitten kannettiin suurta huolta siitä, tuottaako juniorivalmennus enää lainkaan suomalaisia huippupelaajia.

Miten tähän on tultu? Alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja ja Olympiakomitean palloilulajien vastuuvalmentaja Jukka Rautakorpi avasi taustoja HSTV:n haastattelussa kello 10.30.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?