Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bayern München vahvisti neuvottelut Dortmund-kapteeni Mats Hummelsin kanssa

Urheilu
 
HANNIBAL HANSCHKE / REUTERS
Dortmund-kapteeni Mats Hummels (kesk.) taisteli pallosta Hertha BSC:n Jens Hegelerin (toinen oik.) ja Salomon Kaloun (oik.) kanssa Saksan cupissa.
Dortmund-kapteeni Mats Hummels (kesk.) taisteli pallosta Hertha BSC:n Jens Hegelerin (toinen oik.) ja Salomon Kaloun (oik.) kanssa Saksan cupissa. Kuva: HANNIBAL HANSCHKE / REUTERS

Saksan Bundesliigan kärkijoukkue Bayern München vahvisti tiistaina, että seura neuvottelee parhaillaan Borussia Dortmundin kapteenin ja Saksan maajoukkuepuolustajan Mats Hummelsin kanssa.

Hummelsista voi tulla kolmas Dortmundin tähti, joka vaihtaa keltapaidan Bayernin punaiseen paitaan kolmen viime vuoden sisällä. Mario Götze siirtyi Müncheniin vuonna 2013 ja Robert Lewandowski vuonna 2014.

Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke on sanonut odottavansa Hummelsin siirtyvän Bayerniin ensi kaudeksi, vaikka topparin sopimus Dortmundin kanssa päättyy vasta kesäkuussa 2017.

Bayernin puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge vahvisti neuvottelut Hummelsin kanssa.

”Jokaisessa seurasiirrossa on kuitenkin kolme osapuolta, joten meidän täytyy odottaa rauhassa”, Rummenigge sanoi.

Hummels siirtyi Dortmundiin Bayernista vuonna 2008.

”Jos hän siirtyy, on suuntana varmaankin München”, Watzke sanoi.

”Hänellä on vielä tekemätöntä työtä Bayernissa. Hänen isänsä, äitinsä ja veljensä asuvat kaikki Münchenissä. Hänen tyttöystävänsä tulee Münchenistä, ja hän on itse kotoisin sieltä”, Watzke sanoi.

Watzken mukaan Bayernin pitää kuitenkin kaivaa kuvetta saadakseen Hummelsin, jonka markkina-arvoksi on arvioitu 32 miljoonaa euroa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?