Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kultapoika Patrik Laine mestaruuden jälkeen: Uskomatonta maalata tällaisessa finaalissa

Urheilu
 
Vesa Koivunen
Kulta maistui Patrik Laineelle.
Kulta maistui Patrik Laineelle. Kuva: Vesa Koivunen

Tampere

Kärppien Jesse Puljujärvi kävi hakemassa kauden toisen kultamitalinsa alle 18-vuotiaiden MM-turnauksesta Yhdysvalloista, kun seurajoukkueessa se ei ollut mahdollista. Tappara tuli esteeksi välierissä.

Ikätoveri Patrik Laine oli voittamassa samaa 20-vuotiaiden MM-kultaa tammikuussa kuin Puljujärvi, mutta Laine kruunasi keväänsä Tapparassa Suomen mestaruudella. Ei hassumpi tapa tämäkään.

Laine olisi voinut pelata Grand Forksissa Puljujärven kanssa, mutta seurakiireet pitivät Laineen akselilla Tampere–Helsinki.

IFK johti kuudetta loppuottelua Tampereella Juuso Puustisen neljännellä minuutilla tulleella maalilla, mutta Laine tasoitti melko pian perään. Hän nousi taas esille, kun tarvittiin maalintekijää.

”Hyvältä tuntuu. Uskomatonta maalata tällaisessa pelissä. Uskomaton fiilis”, Laine sanoi ja jakoi kommentteja joka suuntaan.

”Ylitti kaikki odotukset meikäläisen osalta. En olisi voinut kuvitella”, Laine sanoi päättyneestä seurakaudesta. Lisää voi olla tulossa.

Mikä teki Tapparasta näin vahvan?

”Tässä joukkueessa on monta jätkää, jotka ovat saaneet maistaa hopeaa tarpeeksi paljon. Päätettiin, että viedään nyt se kirkkain mitali. Sitkeä joukkue ja tarpeeksi hyvät pelaajat”, Laine sanoi.

Jääkiekon MM-turnaus pelataan Piaterissa ja Moskovassa ensi viikolla alkaen. Laine on vahvasti ehdolla siihenkin ryhmään.

Jaksatko vielä lähteä, jos kutsu tulee?

”Vaikka koko vuoden ympäri menee. Kyllä jaksaa”, Laine sanoi mahdollisesta kutsusta Leijoniin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!