Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tappara kasvoi lopulta voittajaksi – Laineen suuruutta ei kukaan arvannut

Urheilu
 
Vesa Koivunen
Kulta maistui Patrik Laineelle.
Kulta maistui Patrik Laineelle. Kuva: Vesa Koivunen

Kolme pettymyksen kevättä siihen tarvittiin, että Tappara kirkasti hopeat kullaksi.

Kolmen viimeisen ottelun voittaminen osoitti Tapparan lujuuden ja halun voittaa. Keskinkertainen joukkue ei voita kolmea finaaliottelua putkeen.

Kun Jussi Tapola nousi Tapparan päävalmentajaksi, useimmissa kiekkokaupungeissa kysyttiin, kuka ihmeen Tapola. Äkkiä hän oppi talon tavoille, ja alkoi rakentaa omaa valmentajaminäänsä Jukka Rautakorven hengessä.

Viime kauden finaalitappio Kärpille jatkoerämaalilla oli raskas, mutta Tappara ei jäänyt kieriskelemään itsesäälissä. Seura uudisti vahvasti joukkuettaan, päästi sellaisia pelaajia lähtemään, jotka olivat niin sanotusti nähtyjä tapauksia.

Tilalle tulleet onnistuivat nostamaan joukkueen profiilia. Jani Lajunen ykkösketjun keskellä oli aivan erinomainen kahden suunnan pelaaja. Veli-Matti Savinainen toi rouhintavoimaa.

Isoin yllätys ja kirkkain timantti hioutui omassa juniorijoukkueessa. Patrik Laine oli se lisä tähän kolhuja saaneeseen joukkueeseen, että hänen suuruuttaan ja arvoaan kukaan ei voinut veikata syyskuussa.

Näin pienestä HIFK:n tasoitus oli kiinni – katso video tarkan ajan kanssa!
Näin pienestä HIFK:n tasoitus oli kiinni – katso video tarkan ajan kanssa!
HIFK keskeytti Tapparan mestaruusjuhlat, kun vierailijat saivat kiekon verkkoon summerin soidessa. Osuma syntyi kuitenkin aavistuksen liian myöhään ja Tapparan juhlat saivat alkaa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!