Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Italian rugbytähti ongelmissa: Sai lomaa perheongelmien takia – juhli Zlatanin kanssa Las Vegasissa

Zlatan Ibrahimovicin seura on ilmeisesti niin arvostettua, että samaan seurueeseen pääsemisen eteen ollaan valmiita vaikka valehtelemaan.

Urheilu
 
Russell Cheyne / Reuters
Martin Castrogiovanni on pelannut 119 ottelua Italian maajoukkueessa.
Martin Castrogiovanni on pelannut 119 ottelua Italian maajoukkueessa. Kuva: Russell Cheyne / Reuters

Ruotsin jalkapallomaajoukkueen suurin tähti Zlatan Ibrahimovic on tunnettu räväköistä otteistaan kentällä ja sen ulkopuolella.

Miehen seura on ilmeisesti niin arvostettua, että samaan seurueeseen pääsemisen eteen ollaan valmiita vaikka valehtelemaan. Tällaisesta valheesta jäi kiinni Italian rugbymaajoukkueen tähti Martin Castrogiovanni.

Ranskalaisessa Racing 92 -joukkueessa pelaava Castrogiovanni pyysi seuraltaan lupaa jättää lajin Mestarien liigan välierä väliin hoitaakseen perheasioita Argentiinassa.

Lupa irtosi, mutta pari päivää sitten julkisuuteen tuli kuvia, joissa mies juhlii Zlatanin ja muiden Paris Saint-Germainin pelaajien kanssa Las Vegasissa.

Racing 92 ei katsonut pelaajansa valehtelua hyvällä, vaan päätti hyllyttää miehen toistaiseksi. Näin ollen Castrogiovanni ei ole mukana 14. toukokuuta Lyonissa pelattavassa loppuottelussa.

”Olemme hyllyttäneet pelaajan varotoimena ennen kuin ryhdymme oikeustoimiin”, seuran kotisivuilla julkaistussa tiedotteessa todetaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!